pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blog
06.04.2022.

YOUR FAVORITE NEW BALANCE SNEAKERS JUST GOT FRESH COLORWAYS

Bună tuturor!

Abia așteptam să revin cu o nouă postare pe blog. Lasă-mă să-ți povestesc pe scurt modul în care au fost creați sneakerșii New Balance 327. Când alergarea recreativă a devenit larg răspândită în anii '70, reperul pentru pantofii de alergare a trecut de la simpla existență la performanță.

Deși designul din acea epocă poate fi considerat simplu după standardele actuale, acel deceniu se remarcă drept momentul de cotitură în care pantofii de alergare și-au făcut propriul drum. Modelul 327 aruncă o lumină nouă asupra anilor '70, ca o perioadă de inovație ce a remodelat cu mult curaj elemente de design clasic, adăugând un aspect complet nou. Cu o reinterpretare din mai multe unghiuri a unei siluete clasice, precum: talpă îngroșată și rotunjită, inspirată din alergarea de pistă, litera „N” aplicată, modelul 327 oferă practic o reinterpretare complet nouă a designului sportiv.

Sneakerșii 327 constau în combinația unui design îndrăzneț, exagerat, inspirat de modelele 320 și 355. Limba din nylon elastic oferă acestor sneakerși o comoditate excepțională atunci când îi porți. Sunt atât de confortabili, încât nici măcar nu-i simți! Culoarea lor, galben strălucitor, seamănă cu soarele și primăvara. De aceea i-am combinat cu un hanorac New Balance roz piersic pentru a-mi completa outfitul.

Primăvara sunt mereu entuziasmată, deoarece simt că este mult mai ușor să-mi aleg ținuta și pantofii decât în ​​lunile mai reci. Odată cu primele raze calde ale soarelui apare un echilibru și știu că am nevoie de el acum mai mult ca niciodată. Deși și iarna are farmecul ei, primăvara mă inspiră locurile  și oamenii.

Puteți găsi New Balance 327 într-o varietate de culori care-ți vor stimula o atitudine plină de curaj pe străzile orașului tău, în magazinele Buzz sau online.

 

Revin către voi cât de repede,

Iva

A fost util acest articol

Articole similare