pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

 

 1. PREVEDERI GENERALE

 

Oferă moda drept cadou! Fie ca o persoana draga ție visează la un stil nou, fie ca este in căutarea articolului perfect care sa-i completeze look-ul preferat, cadoul de la tine ii va îndeplini visele!

Surprinde pe cineva cu acel cadou pe care si-l dorește cu adevărat!

 

 1. Cardul Cadou Buzz este emis de către SPORT VISION TRADING S.R.L., o societate constituită și existând în conformitate cu legile din România, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr RO33878190 cod fiscal J40/14169/8.12.2014, cu sediul social inBd. Tudor Vladimirescu, nr 29A, Afi Tech Park 2, Et. 6, Sector 5, Bucuresti, Romania, in cele ce urmează denumită ”Sport Vision".

 

 1. Cardurile cadou Buzz ("Card Cadou”) pot fi utilizate pentru cumpărături in orice magazin Sport Vision/Buzz/Tike si pot fi de asemenea achiziționate in oricare dintre aceste magazine.

 

 1. Pentru informații complete despre Cardurile Cadou Buzz va rugam sa consultați Termenii si Condițiile detaliate mai jos. Prezentele termeni și condiții sunt disponibili online la adresa https://www.buzzsneakers.ro/termeni-si-conditii-card-cadou,  precum și la punctele de vânzare a Cardului, de unde poate fi solicitată oricând o copie.

 

 1. Sport Vision își rezerva dreptul de a modifica prezentele termeni si condiții fără notificare prealabilă, precum si dreptul de a renunța la Cardul Cadou Buzz, caz in care nu vor mai fi emise carduri noi iar cardurile emise vor putea fi utilizate in cadrul termenului de valabilitate. Pe www.sportvision.ro, www.buzzsneakers.ro si www.tike.ro se vor publica întotdeauna cea mai recenta versiune a Termenilor si Condițiilor.

 

 1. Prezentul document se completează in mod corespunzător cu termenii și condițiile generale publicate la adresa https://www.sportvision.ro/termeni-si-conditii, la adresa https://www.buzzsneakers.ro/termeni-si-conditii, sau la adresa https://www.tike.ro/termeni-si-conditii, raportat la specificul magazinului pe care îl accesați dar si cu celelalte documente, respectiv Politica de retur disponibila oricând pe website-urile menționate.

 

 1. Prin achiziționarea sau utilizarea Cardului Cadou Buzz vă exprimați acordul cu privire la respectarea acestor termeni și condiții, inclusiv cu privire la toate prevederile cu care aceștia se completează.

 

Termenii și condițiile de mai jos se aplică oricărui posesor al unui Card Cadou Buzz

 

 

DESPRE CARDURILE CADOU BUZZ

 1.       CARACTERISTICILE GENERALE ALE CARDULUI

Cardul Cadou Buzz este flexibil si ușor de utilizat in oricare dintre magazinele Sport Vision / BuzzSneakers / Tike!, de aceea lumea modei BUZZ SNEAKERS este acum a ta!

 1. Cardul Cadou Buzz este nenominal si transmisibil. Poți utiliza Cardul Cadou Buzz pentru a efectua plăti integrale sau parțiale pentru produsele dorite. Suma utilizata va fi scăzută din soldul cardului, iar soldul rămas va fi afișat pe chitanța. Chitanța va afișa întotdeauna soldul actual al cardului cadou.
 2. Clienții nu pot returna Cardul și nu pot solicita rambursarea niciunei sume de bani aflate în soldul Cardului după cum nu se poate solicita nici
 3. Suma disponibilă pe Card nu poate fi preschimbată în alte modalități de plată și nu se poate transfera pe alte carduri.
 4. Clienții pot verifica valabilitatea si soldul si pot reîncărca Cardul Cadou Buzz, atât Online, odată cu introducerea datelor la momentul achiziției, dar si in orice magazin Sport Vision/Buzz sau Tike!.

 

 1.       VALABILITATEA CARDULUI. REINCARCARI. INLOCUIRE

 

 1. Cardul Cadou Buzz este valabil timp de 1 an de la data primei încărcări a acestuia.
 2. Soldul Cardului Cadou Buzz trebuie folosit in termen de 1 an de la data primei încărcări a acestuia iar orice suma reîncărcata poate fi folosita doar in cursul perioadei inițiale de 1 an de la prima încărcare a cardului.
 3. In cazul in care soldul Cardului Cadou Buzz este 0 (zero) pentru o perioada mai mare de 12 luni, cardul cadou va fi invalidat si nu va putea fi reîncărcat pentru a putea fi utilizat la cumpărături.
 4. Cardul poate fi utilizat ori de câte ori se dorește pentru a se achita contravaloarea bunurilor achiziționate din cadrul magazinelor, până la expirarea perioadei de valabilitate sau până la epuizarea soldului.
 5. La expirarea perioadei de valabilitate, Cardul Cadou Buzz nu va putea fi utilizat pentru cumpărături sau reactivat, iar soldul neutilizat nu va putea fi rambursat.

 

 1.       UTILIZAREA CARDULUI

 

 1. Suma minima care poate fi încărcata pe cardul cadou, respectiv suma minima care poate fi reîncărcata/încărcata suplimentar este de 50 lei. Orice încărcare inițiala sau reîncărcare va fi efectuata doar cu sume multiple de 50 lei. Suma maxima care poate fi încărcata/reîncărcata pe Cardul Cadou Buzz este de 2.500 lei. In perioada de valabilitate cardul cadou nu poate avea un sold mai mare de 2.500 lei.
 2. Cardurile cadou Buzz pot fi utilizate atât in magazinele fizice Sport Vision / BuzzSneakers /Tike! din Romania cat si Online, pe oricare dintre magazine (www.sportvision.ro, www.buzzsneakers.ro si www.tike.ro) pentru achiziționarea oricărui articol aflat la vânzare.
 3. Pentru magazinele fizice, in cazul in care suma produselor achiziționate este mai mare decât soldul cardului cadou, prețul poate fi achitat parțial cu ajutorul Cardului Cadou Buzz iar diferența poate fi achitata cu cash sau card de credit/card de debit.
 4. Pentru oricare dintre magazinele Online, in cazul in care suma produselor achiziționate este mai mare decât soldul cardului cadou, prețul poate fi achitat parțial cu ajutorul Cardului Cadou Buzz iar diferența poate fi achitata doar prin plata ramburs (cash) la livrare.
 5. Pentru plata produselor aflate pe același bon fiscal poate fi utilizat un singur Card Cadou Buzz.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de retur, puteți găsi consultând politica de retur special redactata in acest sens, aici.

 1. REGULI APLICABILE RETURULUI PRODUSELOR ACHIZITIONATE ONLINE SAU DIN MAGAZINELE FIZICE

 

 1. In situația in care a fost utilizat un Card Cadou Buzz pentru plata unor produse ce sunt ulterior returnate (schimburile de produse nu fac obiectul prezentei reguli), suma achitata cu cardul cadou va fi transferata in soldul contului Cardului Cadou Buzz in termen de 14 zile de la retur si va putea fi utilizata pentru noi achiziții in perioada de valabilitate a cardului cadou, de 1 an de la data primei încărcări. Returul sumelor aferente produselor returnate nu prelungește termenul de valabilitate al Cardului Cadou Buzz.
 2. In situația in care comanda clientului este nelivrata sau anulata înainte de livrare, clientul va primi contravaloarea respectivei comenzi înapoi pe Cardul Cadou Buzz.
 3. In situația in care comanda clientului este livrata, însă acesta deschide o solicitare de retur cu restituirea contravalorii comenzii, banii vor fi restituiți integral in contul bancar indicat pe formularul de retur. Pentru evitarea oricărui dubiu, restituirea contravalorii comenzii pe cardul bancar va cuprinde inclusiv orice sume plătite cu Cardul Cadou Buzz.

 

 1. INTERDICTII DE UTILIZARE A CARDULUI

 

 1. Cardul Cadou Buzz nu poate fi utilizat pentru:
 1. tranzacții implicând numerar. Limitate;
 2. tranzacții în afara punctelor de vânzare identificate la secțiunea IV, punctul 2.
 3. plăți pre-autorizate și plăți recurente
 4. desfășurarea unei activități ce contravine legii, ordinii publice sau bunelor moravuri.
 1. Sport Vision își rezerva dreptul de a opri, suspenda sau împiedica utilizarea cardului cadou pentru motive temeinice aflate în legătură cu:
  1. securitatea cardului sau
  2. suspiciuni de utilizare neautorizată sau frauduloasă a cardului.

 

 1. TRANZACTII

 

 1. Consimțământul Clientului pentru efectuarea unei tranzacții prin utilizarea Cardului este considerat a fi dat în mod irevocabil la momentul:
  1. prezentării Cardului la Punctele de Vânzare în vederea scanării codului de bare aflat pe spatele acestuia pentru scopul efectuării plății produselor selectate; și/sau
  2. introducerii Codului Buzz Online în câmpurile dedicate efectuării plății produselor selectate pe Buzz Online.
 2. O tranzacție nu poate fi oprită sau anulată după ce a fost transmisă către procesatorul de plăți.
 3. O tranzacție poate fi respinsă din cauze de forță majoră sau defecțiuni tehnice, situație în care nu va putea fi atrasă răspunderea Sport Vision
 4. Tranzacțiile cu Cardul Cadou Buzz pot fi realizate numai în RON.

 

 1. RESPONSABILITATE

 

 1. Clientul este singurul responsabil pentru păstrarea în siguranță a Cardului, utilizarea Cardului, precum și pentru încredințarea acestuia unor terțe persoane.
 2. Sport Vision nu este responsabilă în caz de folosire in afara perioadei de valabilitate, pierdere, furt, deteriorare, dezactivare sau folosire neautorizată a Cardului.
 3. Sport Vision nu este responsabil pentru orice circumstanțe anormale sau imprevizibile aflate în afara controlului Sport Vision sau al subcontractanților săi (inclusiv, dar fără limitare la defecțiunea sistemelor informatice cauzată de motive ce nu țin de controlul rezonabil al Sport Vision sau al subcontractorilor săi), în cazul în care acestea au ca și efect indisponibilitatea serviciilor de utilizare a Cardului cadou.
 4. Sport Vision va respinge orice cereri de returnare a sumelor utilizate pentru încărcarea cardurilor cadou care au fost pierdute, furate, distruse, sau in orice alt mod afectate.

 

Pentru orice întrebări suplimentare legate de cardurile cadou Buzz va puteți adresa departamentului Relații Clienți utilizând următoarele date de contact: https://www.sportvision.ro/suport-clienti sau telefonic la 031.112.0123.

 

 1. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Sport Vision nu colectează date cu caracter personale ale Clientului în procesul de achiziție a Cardului Cadou Buzz.

Pentru informații complete despre prelucrările de date cu caracter personal va rugam sa consultați Politica noastră de confidențialitate disponibila la adresa https://www.sportvision.ro/politica-de-confidentialitate .

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualizat la data de 06.03.2023.