POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Data: Septembrie 2022

CINE SUNTEM:

Sport Vision este un retailer de imbrăcăminte și incălțăminte ce activeaza la nivel internațional, cu sediul central in Serbia, care operează in 10 țări, printre care și Romania. Toate activitățile de prelucrare a datelor sunt gestionate in comun de către urmatoarele entități din grupul Sport Vision in calitate de operatori asociați:

 • În principal, Sport Vision Trading SRL, str. Dinu Vintila 11, Eurotower Building, etaj. 7, București, Romania inmatriculată la Registrul Comertului cu nr. J40/14169/2014, Cod Fiscal nr. RO33878190,

și

 • În subsidiar, Sport Vision d.o.o, Milentija Popovica 5/V, 11070, Belgrad, Serbia

denumiți în continuare in mod colectiv ‘Sport Vision” (cu excepția cazurilor in care este precizată expres entitatea care efectuează actele de prelucrare).

INTRODUCERE:

În conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare "Regulamentul") dorim să vă aducem la cunoștință cateva aspecte importante in ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal în cadrul Sport Vision.

Această politică de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal explică ce facem cu datele Dvs. personale, indiferent dacă vă furnizăm produse, materiale de marketing sau folosim datele Dvs. personale ca parte a cercetarilor pe care le desfăsuram in scopuri de marketing sau științifice. De asemenea. acest document descrie modul in care colectăm, folosim și procesăm datele Dvs. personale și cum, in acest mod, ne respectam obligațiile legale fată de Dvs. Confidentialitatea Dvs. este importanta pentru noi și ne angajăm să protejam datele Dvs. personale și să vă protejăm drepturile.

   În cadrul fiecărei secțiuni specifice din această Notificare de confidențialitate veți fi informați cu privire la scopul fiecărei prelucrări relevante a informațiilor.

Categoriile de persoane vizate la care se refera prezenta Politică sunt: clienții și potențialii clienți ai Sport Vision, vizitatorii magazinelor operate de Sport Vision, personalul Sport Vision, asociații, reprezentanții, colaboratorii și/sau partenerii in asociere ai Sport Vision implicați in derularea obligațiilor contractuale asumate de către Sport Vision, inclusiv viitorii salariați, colaboratori și/sau parteneri in asociere, salariații, colaboratorii, asociații partenerilor Sport Vision (”Persoanele Vizate”).

 

PRINCIPII:

Prelucrarea datelor cu caracter personale ale Persoanelor Vizate are loc cu respectarea urmatoarelor principii:

 • Sport Vision utlizează datele cu caracter personal in mod legal, transparent și corect și ințelege să manifeste un angajament continuu fată de necesitatea asigurării confidențialității datelor colectate
 • Sport Vision colectează doar datele cu caracter personal necesare și numai pentru un scop legitim
 • Sport Vision reține datele cu caracter personal colectate strict pentru perioada necesară realizării scopului colectării respectiv doar pentru perioada legală de retenție.
 • Sport Vision aplică măsuri de protecția a datelor cu caracter personal prin măsuri de securitate adecvate.

Dacă sunteți nemulțumit de orice aspect al politicii noastre privind confidențialitatea clienților, este posibil sa aveti drepturi legale pe care le-am descris mai jos, acolo unde este cazul.

Este posibil să modificăm din cand în cand această notificare. Vă rugam să vizitati site-ul nostru dacă doriți să ramneti la curent cu data viitoare cand vom posta modificări ale acestei politici. In situația in care vom efectua modificări și vă vom comunica noua versiune utilizand un hyperlink/landing page, este posibil să se inregistreze adresa IP a dispozitivului electronic folosit pentru acces (telefon mobil, tabletă, computer etc.) pentru a dovedi că utilizatorul a primit notificarea.

 

 

 1. Care sunt datele Dvs. personale pe care le procesăm?

Datele Dvs. personale sunt colectate direct in cadrul magazinelor noastre, prin e-mail, prin intermediul conturilor de social media, prin centrul nostru telefonic, prin intermediul platformelor & aplicatiilor folosite de noi, prin intermediul contractelor semnate cu noi si prin posta/curier. În funcție de circumstanțele relevante și de legile și cerințele locale aplicabile, putem colecta unele sau toate informațiile enumerate mai jos:

 • Nume si prenume;
 • Număr/Numere de telefon de contact;
 • Sex;
 • Varstă/Data nașterii;
 • Imaginea persoanei;
 • Detalii de contact: adresa e-mail, adresa de contact, adresa de livrare/facturare;
 • Date de identificare;
 • Profesie/poziție/loc de muncă, date profesionale de contact.
 • Date bancare și date aferente plăților;
 • Obișnuințe/preferințe/comportament;
 • IP și date privind dispozitivul utilizat pentru acces;
 • istoricul comenzilor și livrărilor inclusiv produse care se afla in coșul de cumpărături sau in lista de favorite;
 • Date acces cont;
 • Inregistrări voce;
 • Corespondența purtată intre Sport Vision și Dvs.; sau
 • Orice alte informații suplimentare pe care Dvs. alegeți să ni le furnizați.
 1. Cum folosim datele Dvs. personale?

Colectăm și utilizăm datele Dvs. personale in urmatoarele scopuri:

 • În scopul facilitării furnizării de produse și servicii online sau in cadrul magazinelor noastre, rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la bunurile și/sau serviciile achiziționate, inclusiv executarea contractului și finalizarea comenzii specifice, comunicarea cu vizitatorul/utilizatorul inregistrat și transmiterea de mesaje de informare cu privire la etapele de procesare a comenzii, furnizarea de clarificări legate de comanda și, in general, de informații privind achizițiile efectuate, livrarea comenzii la locul ales, confirmarea și identificarea vizitatorului/utilizatorului inregistrat in orice caz necesar și informarea cu privire la stadiul comenzii). în acest scop putem colecta urmatoarele date, in limita necesitaților: numele și prenumele, numărul de telefon/adresa de e-mail, adresa de livrare, adresa de facturare, date aferente plaților, IP și date privind dispozitivul utiliat pentru acces, istoricul comenzilor și livrărilor, produse care se afla in coșul de cumparaturi sau in lista de favorite;
 • In cazul in care se solicită livrarea de produse sau servicii catre o terță persoana, alta decat vizitatorul sau utilizatorul înregistrat, acesta din urmă recunoaște că va fi pe deplin responsabil pentru informarea și consimțămantul deplin al persoanei, pe care o desemnează ca destinatar, pentru dezvaluirea datelor sale personale catre Sport Vision, in scopul unic de a-i livra produsele respective și isi asumă intreaga responsabilitate pentru orice pretenții ale acestei persoane fată de Sport Vision.
 • Detaliile cardului de credit utilizat de vizitator sau de utilizatorul inregistrat sunt procesate in mediul securizat al procesatorului de plăti.
 • Pentru a vă trimite newslettere. In acest scop colectăm urmatoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail;
 • De asemenea, vă putem trimite aceste informații prin notificări push in cazul in care le-ați activat pe dispozitivul dvs.
 • Pentru a vă furniza oferte alcatuite pe baza preferințelor Dvs. In acest scop colectăm urmatoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail, adresa de livrare/adresa de facturare, varsta/data nasterii, sex, obișnuinte/preferințe/comportament, istoricul comenzilor, IP și date privind dispozitivul utilizat pentru acces;
 • Pentru a comunica cu Dvs. in procesul de efectuare a sondajelor despre satisfacția clienților in scopuri de analiză, pentru imbunătățiri ale calitații, pentru dezvoltari ale serviciilor, pentru a masura succesul campaniilor de publicitate sau pentru a ne adapta serviciile la cerințele Dvs. In acest scop colectăm urmatoarele date: numele, prenumele, numarul de telefon și adresa de e-mail.
 • De asemenea, dacă accesați site-ul nostru, vă informăm că vom prelucra datele dvs. de navigare in scopuri analitice și statistice, adică pentru a ințelege modul in care utilizatorii interactionează cu site-ul nostru astfel incat să ne putem imbunatați serviciile. De asemenea, uneori realizăm acțiuni și sondaje de calitate care vizează cunoasterea gradului de satisfacție al clienților și utilizatorilor noștri și detectarea necesităților de perfecționare.
 • In scopul furnizării activităților post-vanzări, care cuprind servicii de relații cu clienții privind evaluarea produselor oferite și inlocuirea produselor. In acest scop colectăm: nume și prenume, telefon, e-mail, adresă de livrare/facturare, date aferente plaților, inregistrări voce, obișnuinte/preferințe/comportament, alte date care rezultă din evaluarea produselor de catre clienți; De asemenea, colectăm datele de identificare (serie și numar act identitate), date bancare și date privind plațile doar pentru situațiile in care intervin inlocuiri de produse/retururi.
 • Daca ne contactați telefonic, este posibil ca apelul sa fie inregistrat in scopul creșterii calitații și pentru a vă putea raspunde la solicitare.
 • Daca alegeți să ne contactați printr-un alt canal de comunicare operat de un terț (de ex.  WhatsApp, Facebook) vom partaja datele dvs personale cu deținătorul acestui canal pentru a confirma că sunteți utilizator al acestui serviciu. Vă recomandăm să verificați setările de confidențialitate si să citiți politica de confidențialitatea a respectivilor operatori pentru a obține informații mai detaliate privind modul in care aceștia utilizeaza datele personale ale utilizatorilor serviciilor pe care le furnizează.

 

 • Pentru a transmite materiale informative și/sau de marketing despre noi precum și invitații la evenimentele organizate de noi in mod direct sau impreuna cu alte entitați. In acest scop colectam urmatoarele date: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, profesie/pozitie/loc de munca, date profesionale de contact.
 • Pentru a asigura buna desfasurare a relatiilor contractuale si profesionale ale Sport Vision si pentru indeplinirea obligatiilor legale si contractuale ale Sport Vision, inclusiv obligatiile de asigurare a securitatii. In acest sens colectam urmatoarele date: numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, date de indentificare, varsta/data nasterii, sex, adresa de facturare, adresa de livrare, date bancare si date aferente platilor, imaginea persoanei si profesie/pozitie/loc de munca.

De asemenea, vom putea folosi datele Dvs. personale pentru aceste motive daca vom considera necesar in vederea asigurarii intereselor noastre legitime. Pentru mai multe informatii, va rugam sa observati cele de mai jos.

 1. Comunicam datele Dvs. personale tertilor?

În principal, vom comunica datele Dvs. personale catre terți, doar in vederea asigurării desfasurării optime a relatiilor noastre contractuale, dar si in vederea indeplinirii unor obligatii legale specifice, dupa cum urmeaza:

 • Consultanti financiari si contabili, societati de audit, precum si orice autoritate publica, in cazul in care o astfel de obligatie legala de divulgare a datelor personale ne incumba (spre exemplu, in situatia in care primim o astfel de notificare si/sau adresa din partea autoritatilor publice centrale sau locale sau in legatura cu un litigiu in curs aflat pe rolul instantelor de judecata din Romania, respectiv pentru indeplinirea obligatiilor noastre de raportare fiscala);
 • Furnizori de servicii care actioneaza in numele nostru (inclusiv, fara a se limita la curieri, procesatori de plati, detinatorii de platforme online pe care le folosim in activitatea curenta, consultanti externi, avocati, auditori si/sau contabili si consultanti si experti IT, platforme marketing si monitorizare trafic);

 

 • Categoriile de servicii pentru care colaboram cu persoane imputernicite/ operatori asociati/operatori independenti si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

 

 •  În cazul in care o societate din grup va fi achizitionata sau va fuziona cu o alta societate sau grup de societati in viitor, vom putea furniza datele Dvs. personale reprezentantilor noilor proprietari (urmand a va notifica cu privire la un astfel de demers si la implicatiile asupra datelor Dvs. personale).

 

1. Servicii newsletter

adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon

2. Servicii de audit

nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa facturare/livrare, adresa de contact, date de identificare, date bancare si date aferente platilor

3. Servicii de logistica, curierat/posta

nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa livrare/facturare, adresa de contact

4. Servicii de marketing & administrare conturi si platforme de social media

nume, prenume, adresa de e-mail, sex, varsta/data nasterii, IP si date privind dispozitivul utilizat pentru acces

5. Servicii juridice

nume, prenume, adresa livrare/facturare, adresa de contact, date identificare, telefon, adresa de e-mail, inregistrari audio/video, date bancare si date aferente platilor, corespondenta intre Persoanele vizate si Sport Vision

6. Servicii IT, integrare platforme, server hosting si cloud hosting

nume, prenume, adresa livrare/facturare, adresa de contact, date identificare, telefon, adresa de e-mail, inregistrari audio/video,

7. Platforme magazine online

adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon, sex, varsta/data nasterii, obisnuinte/preferinte/comportament, IP, istoricul comenzilor si livrarilor inclusiv produse care se afla in cosul de cumparaturi sau in lista de favorite, date acces cont, date privind platile efectuate, date privind dispozitivul utilizat pentru acces

 

8. Platforme de administrare carduri de fidelitate

adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon, sex, varsta/data nasterii, obisnuinte/preferinte/comportament, IP, istoricul comenzilor si livrarilor inclusiv produse care se afla in cosul de cumparaturi sau in lista de favorite, date privind platile efectuate

9. Platforme si servicii de contabilitate, gestiune, logistica, ERP

nume, prenume, adresa livrare/facturare, adresa de contact, date identificare, telefon, adresa de e-mail, date privind platile,

10. Platforme CRM

nume, prenume, adresa livrare/facturare, adresa de contact, date identificare, telefon, adresa de e-mail, date privind platile, obisnuinte/preferinte/comportament, istoricul comenzilor si livrarilor inclusiv produse care se afla in cosul de cumparaturi sau in lista de favorite, corespondenta, inregistrare voce

11. Servicii call center

inregistrare voce

12. Servicii de procesare de plati

Nume, prenume, nr.telefon

13. Servicii SMS messaging

Nr telefon

 

Dorim sa ne asiguram ca datele Dvs. personale sunt stocate si transferate intr-o modalitate care sa le asigure securitatea adecvata.

Din aceste motive, vom transfera datele Dvs. personale in afara Spatiului Economic European (Statele Membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda si Liechtenstein) doar in situatia in care transferul se realizeaza cu respectarea prevederilor legale privind protectia datelor personale si cu asigurarea unui nivel de protectie adecvat, astfel:

 • Prin transferul datelor Dvs. personale intr-un stat care ofera un nivel de protectie adecvat, recunoscut ca atare printr-o decizie a Comisiei Uniunii Europene;
 • In cazul in care v-ati dat consimtamantul liber exprimat si informat cu privire la transferul datelor personale in afara Spatiului Economic European;

Prin incheierea unui contract ce priveste transferul datelor personale catre un tert, contract ce incorporeaza clauzele standard adoptate de catre Comisia Uniunii Europene privind transferul datelor personale catre operatori si imputerniciti aflati in state ce asigura un nivel de protectie adecvat

 

 1. Pentru ce perioada de timp prelucram datele Dvs. personale?

Nu vom prelucra datele Dvs. personale pentru o perioada de timp ce va excede scopurilor pentru care aceste date personale au fost colectate, exceptie facand cazurile in care prevederile legal ne impun obligatia pastrarii acestora pentru o perioada de timp determinata mai indelungata scopului nostru (de exemplu, in situatia in care primim o astfel de notificare si/sau adresa din partea autoritatilor publice centrale sau locale sau in legatura cu un litigiu in curs aflat pe rolul instantelor de judecata din Romania. prevenirea fraudelor si abuzurilor, etc.). Intervalele de timp pentru care sunt pastrate datele Dvs. personale sunt stabilite in cadrul Politicii noastre de retentie  https://www.sportvision.ro/politica-de-confidentialitate

Principalele termene de retentie:

 • Declaratiile fiscale si facturile fiscale –10 ani sau conform termenului legal pentru care avem obligatia sa le pastram;
 • Datele personale din procesul de recrutare vor fi pastrate pentru o perioada de 12 luni de la terminarea procesului de recrutare / selectie a postului vacant;
 • Inregistrarile video ale camerelor de supraveghere a magazinelor sunt pastrate timp de maxim 30 de zile;
 • Comenzile online –3 ani, cu exceptia comenzilor plasate prin utilizarea contului de client care sunt accesibile in contul de client pe intreaga durata de existenta a respectivului cont
 • Corespondenta electronica – 3 ani;
 • Solicitarile clientilor adresate Departamentului Customer Service, respectiv solicitarile legate de activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal – 3 ani de la primirea acestora;
 • AWB - 3 ani de la emitere.
 • Datele personale prelucrate pentru a crea contul pe website-ul nostru vor fi pastrate atata timp cat contul dvs. este activ. Conturile de client nefolosite timp de 3 ani sunt considerate inactive si pot fi sterse automat.
 • Datele prelucrate in baza consimtamantul dvs. vor fi procesate in perioada de valabilitate a consimtamantului dvs. sau pana cand veti alege sa va retrageti consimtamantul sau datele nu vor mai fi necesare;
 • Datele prelucrate in interesul nostru legitim vor fi procesate pentru o perioada maxima de 3 ani, dupa care vor fi anonimizate si prelucrate in scopuri statistice.

 

 1. Cum asiguram securitatea datelor Dvs. personale?

Suntem preocupati de protejarea datelor Dvs. personale. Acesta este ratiunea pentru care am implementat sau sunt in curs de implementare masuri adecvate care sunt destinate pentru a preveni accesul neautorizat, precum si utilizarea incorecta a datelor Dvs. personale.

Ne-am angajat sa luam toate masurile rezonabile si adecvate pentru a asigura securitatea datelor Dvs. personale impotriva furtului si accesului neautorizat al acestora si depunem toate eforturile necesare in acest sens. Realizam toate acestea prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice specifice, incluzand masuri de encriptare, anonimizare si data recovery/back up.

Daca suspectati folosirea neautorizata sau furtul datelor Dvs. personale va rugam sa ne informati imediat ce suspectati o astfel de activitate neautorizata. In acest sens, va rugam sa va adresati in prima faza www.protectiadatelor@sportvision.ro  pentru a putea investiga situatia intervenita si pentru a va putea furniza ulterior informatii actualizate cu privire la stadiul solutionarii incidentului, precum si cu privire la pasii de urmat.

De asemenea, am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca angajatii nostri, toate companiile si organizatiile cu care lucreaza, isi exercita atentia cuvenita si au o constientizare legata de securitatea datelor. Sport Vision ofera instruire in domeniul securitatii datelor angajatilor sai la angajare si pe tot parcursul relatiei contractuale. Securitatea datelor cu caracter personal este prevazuta cu protocoale de access protejate prin parola, firewall-uri si mecanisme de control al accesului. Masurile de securitate fizica sunt luate impotriva amenintarilor externe si periferice. Modificarile aduse sistemelor informatice sunt inregistrate. Pentru a evita pierderile de date, au fost implementare mecanisme de back-up. Sistemele de informatii sunt scanate periodic pentru vulnerabilitati de securitate si orice vulnerabilitate detectata este eliminata. In cazul unei incalcari a securitatii informatiilor, neconformitatile sunt identificate imediat si se iau toate masurile necesare pentru a elimina si preveni repetarea acestor neconformitati.

Masurile tehnice sunt enumerate mai jos:

1. Identificarea si autentificarea utilizatorului

In vederea accesului la baza de date cu caracter personal, fiecare utilizator trebuie sa se identifice. Fiecare utilizator al statiei pe care se va face prelucrarea datelor personale va avea un cont unic de utilizator si o parola unica asociata. Parolele vor respecta un anumit nivel (configurabil) de complexitate.

 

2. Tipul de acces

Drepturile specifice de control al accesului sunt alocate fiecarui rol (implicat in prelucrarea datelor cu caracter personal) in conformitate cu principiul necesitatii de a cunoaste. Regulile corespunzatoare de control al accesului, drepturile de acces si restrictiile pentru anumite roluri ale utilizatorilor fata de procesele si procedurile legate de datele cu caracter personal sunt clar delimitate. Pentru activitatea de pregatire a utilizatorilor sau pentru realizarea de prezentari, se vor folosi date anonime. Compartimentul care asigura suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri exceptionale si in conditii de maxima confidentialitate.

 3. Colectarea datelor

Pentru operatiile de colectare, introducere si modificare a datelor cu caracter personal in baza de date, se va folosi personal autorizat anume desemnat.

 4. Executia copiilor de siguranta

Sport Vision va stabili intervalul de timp la care se vor executa copiile de siguranta ale bazelor de date cu caracter personal, precum si ale programelor folosite pentru prelucrarile automatizate si se vor lua masuri ca accesul la copiile de siguranta sa fie monitorizat.

5. Computerele si terminalele de acces

Computerele si terminalele de acces sunt instalate in incaperi cu acces restrictionat sau in incaperi care se pot incuia. Sesiunile de lucru se inchid automat in cazul in care nu se actioneaza o perioada de 15 minute de la momentul ultimei interventii.

6. Fisierele de acces

Accesarile bazelor de date cu caracter personal sunt inregistrate in fisiere de acces sau intr-un registru pentru prelucrarile manuale de date cu caracter personal.

Fisierele de acces fac posibila identificarea persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv anume in vederea aplicarii unor sanctiuni sau a sesizarii organelor competente.

 

7. Sistemele de telecomunicatii

Sistemul de telecomunicatii este astfel conceput incat datele cu caracter personal nu pot fi interceptate sau transmise.

 1. Care sunt drepturile Dvs. cu privire la datele personale pe care noi le procesam?

Unul dintre principalele obiective ale Regulamentului este acela de a proteja si clarifica drepturile persoanelor fizice cu privire la protectia datelor personale. Astfel, desi procesam datele Dvs. personale, regulamentul va recunoaste o serie de drepturi cu privire la datele Dvs. personale.

De asemenea, Regulamentul confera mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza date personale. Astfel, pe langa drepturile existente in prezent, regasim si dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de stergere a datelor.

Iata pe scurt care sunt drepturile pe care le aveti:

Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele. Totodata aveti dreptul de a obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate noua si care fac obiectul prelucrarii (dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca pentru orice alte copii solicitate de Dvs., se poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative). In cazul in care transmiteti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al Sport Vision. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul de a retrage consimtamantul se refera la cazurile in care am obtinut consimtamantul de a procesa datele Dvs. personale pentru anumite activitati (de exemplu, in scop de marketing direct), puteti retrage acest consimtamant in orice moment si vom inceta sa desfasuram acea activitate anume daca nu consideram ca exista o baza legala alternativa pentru a justifica continuarea prelucrarii datelor Dvs. personale in acest scop, caz in care va vom informa despre aceasta conditie.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate. Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal si va vom informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru.

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 • va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
 • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

In realizarea acestui demers, vom comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va vom informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru.

In stransa legatura cu dreptul de acces si de rectificare/completare/stergere  a datelor cu caracter personal, Sport Vision ofera utilizatorilor inregistrati pe site-urile operate posibilitatea de a vizualiza, rectifica/completa /sterge datele cu caracter personal prin intermediul contului personal, in sectiunea "Contul meu".

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in unul din urmatoarele cazuri:

 • cand contestati exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
 • prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea;
 • in situatia in care Sport Vision nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
 • in situatia in care v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale noastre prevaleaza, caz in care va vom explica motivele noastre pe larg.

In realizarea acestui demers, vom comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va vom informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru.

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru sau pe email, datele necesare de contact regasindu-se in Anexa nr. 1.

La cerere, veti primi de la noi o copie a datelor cu caracter personal prelucrate; puteti solicita si primi raspuns de la noi in orice modalitate dorita de Dvs. (inclusiv email).

Va rugam sa retineti faptul ca dreptul Dvs. de a solicita o copie, conform celor aratate mai sus, nu trebuie sa aduca atingere drepturilor si libertatilor altora.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere - In cazul in care considerati ca drepturile Dvs. privind datele personale au fost incalcate, puteti, de asemenea, sa contactati si sa depuneti o plangere la autoritatea locala pentru protectia datelor:

 

 

 

 

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa:

 

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30
Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania

 

Email:

anspdcp@dataprotection.ro

 

Centrala Telefon

Telefon fix:

+40.318.059.211
+40.318.059.212

 

 1. Aspecte importante privind drepturile Persoanelor Vizate

a) termenul de raspuns la cererile adresate de Persoanele Vizate

Pentru orice comentarii sau sugestii cu privire la prezenta notificare va rugam sa ne contactati folosind informatiile de contact din Anexa nr. 1. Suntem foarte preocupati de securitatea Datelor Personale si va vom raspunde intr-un termen maxim de 30 zile lucratoare. In cazul in care formularea raspunsului necesita analiza unui volum ridicat de documente/informatii, etc., acest termen poate fi prelungit cu maximum de 60 de zile, sens in care va vom informa despre acest aspect in intervalul initial de 30 de zile;

b) restrictionarea accesului

In anumite situatii, s-ar putea sa nu putem acorda accesul Persoanei Vizate la toate sau o parte a Datelor Personale din cauza unor restrictii legale. Intr-un astfel de caz, vom comunica acesteia motivul acestui refuz.

c) imposibilitatea identificarii

In anumite cazuri, s-ar putea sa nu putem identifica Datele Personale ale unei anumite Persoane Vizate din cauza elementelor de identificare insuficiente pe care ni le furnizeaza in cerere. In astfel de cazuri, daca nu vom putem identifica Persoana Vizata, nu putem da curs cererii acesteia in conformitate cu aceasta sectiune, cu exceptia cazului in care ne vor fi oferite informatii suplimentare care sa ne permita sa identificam respectiva Persoana Vizata. Vom informa in acest scop Persoana Vizata pentru a ne oferi astfel de detalii suplimentare.

d) exercitarea drepturilor Persoanei Vizate

Pentru a va exercita drepturile, va rugam sa ne contactati prin modalitatile indicate in Anexa 1 la prezenta Notificare.

 1. Temeiuri juridice pentru procesarea datelor Dvs. personale

Regulamentul prevede o serie de modalitati prin care putem procesa datele Dvs. personal in mod legal, astfel cum acestea sunt descrise in cele ce urmeaza.

 

Procesarea are ca temei juridic executarea contractului 

Articolul 6, alineatul (1) din Regulament prevede ca “prelucrarea este legala numai daca si in masura in care se aplica cel putin una dintre urmatoarele conditii: [...] b) prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract”.

Prin urmare, ne bazam pe acest temei juridic pentru a procesa datele Dvs. personale pentru a ne permite sa executam atat obligatiile noastre contractuale, cat si si obligatiile noastre fata de terti, dar si pentru a ne asigura ca indepliniti in mod corespunzator obligatiile Dvs. fata de noi.

Procesarea are ca temei juridic o obligatie legala 

Pe langa obligatiile noastre contractuale, suntem tinuti si de alte obligatii legale pe care trebuie sa le respectam. Articolul 6, alineatul (1), litera (c) din Regulament prevede ca va putem prelucra datele personale in cazul in care aceasta prelucrare "este necesara pentru respectarea unei obligatii legale la care suntem supusi."

Un exemplu de obligatie legala pe care trebuie sa o respectam este obligatia noastra de a colabora cu autoritatile fiscale.

Procesarea are ca temei juridic un interes legitim

Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulament explica faptul ca putem prelucra datele Dvs. in cazul in care acestea "sunt necesare pentru scopurile intereselor legitime urmarite de [noi] sau de catre o terta parte, cu exceptia cazului in care aceste interese sunt inlaturate de interesele sau de drepturile sau libertatile fundamentale ale [Dvs.] care necesita protectie a datelor cu caracter personal. "

Consideram urmatoarele ca exemple neexhaustive de activitati de procesare a datelor Dvs. personale conform intereselor noastre legitime:

 • pentru scopurile noastre administrative interne;
 • pentru a impiedica utilizarea neautorizata a informatiilor si echipamentelor noastre;
 • in vederea realizarii investigatiilor privind presupuse abateri; si
 • pentru stabilirea, exercitarea sau sustinerea revendicarilor legale.

 

 

Procesarea are ca temei juridic consimtamintul liber exprimat

In anumite circumstante, vom obtine consimtamantul Dvs. de opt-in (inscriere voluntara) inainte de a ne asuma anumite cerinte privind prelucrarea datelor Dvs. personale.

 Articolul 4 alineatul (11) din Regulament prevede ca acordul opt-in este "orice indicatie libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a dorintelor persoanei vizate prin care el sau ea, printr-o declaratie sau printr-o actiune clara afirmativa, prelucrarea datelor cu caracter personal care ii privesc".

 In limbaj simplu, aceasta inseamna ca:

 • trebuie sa va exprimati consimtamantul liber, fara sa va punem sub orice presiune;
 • trebuie sa stiti pentru ce va exprimati acordul - asa ca va asiguram ca va vom oferi suficiente informatii;
 • ar trebui sa vi se ceara sa acceptati o singura activitate de prelucrare la un moment dat - prin urmare, evitam solicitarea exprimarii unui singur consimtamant pentru mai multe activitati de prelucrare, astfel incat sa nu stiti exact cu ce sunteti de acord; si
 • trebuie sa intreprindeti masuri specifice pentru a ne da acordul Dvs. - este foarte probabil sa vi se ceara sa completati o casuta de bifare pentru a ne asigura ca aceasta cerinta sa fie indeplinita intr-o maniera clara si fara ambiguitate.

Odata cu introducerea acestor activitati de prelucrare specifice a datelor Dvs. personale, va vom oferi mai multe informatii, astfel incat sa puteti decide daca doriti sa va inscrieti.

Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul pentru aceste activitati. Puteti face acest lucru in orice moment, iar detaliile despre cum puteti face acest lucru pot fi gasite mai sus in sectiunea "Dreptul de a retrage consimtamantul".

Retineti ca avem nevoie de datele personale enumerate in Sectiunea 1 pentru a va furniza serviciile noastre.

Daca nu ne veti furniza datele personale solicitate, nu vom putea sa va furnizam, in totalitate sau partial, serviciile pe care le-ati solicitat. Daca va retrageti consimtamantul, este posibil sa nu va putem furniza, in totalitate sau partial, serviciile pe care le-ati solicitat.

Nu consideram ca oricare dintre activitatile de mai sus va prejudiciaza in vreun fel.

Cu toate acestea, aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor Dvs. personale in anumite circumstante.

Daca doriti sa aflati mai multe despre aceste circumstante si cum sa faceti obiectii fata de activitatile noastre de procesare, consultati sectiunea "Dreptul la opozitie".

 

 

ANEXA NR. 1

Pentru intrebari legate de protecția datelor personale, pentru a va exercita drepturile sau pentru a înregistra o reclamație, contactați Sport Vision Trading SRL printr-un mesaj e-mail, la adresa specificată mai jos.

Detalii pentru contactarea Sport Vision Trading SRL:

E-mail: protectiadatelor@sportvision.ro

Adresa corespondenta: Bucuresti, Sector 2, Str. Dinu Vintila nr. 11, Cladirea Euro Tower, etaj 15.

În atentia: Sport Vision SRL – protecția datelor personale

 

 

 

 

ANEXA NR. 2

Lista completa a partenerilor nostri

 

 • Omega – furnizorul platformei Sport&Bonus
 • NB Soft - furnizoul platformei in care functioneaza magazinele noastre online
 • M&I Systems - furnizorul platformei ERP (SAP Systems) utilizata de subscrisa
 • Spid Software – prestatorul de servicii de integrare si actualizare a platformelor Sap Systems si Atlantis si furnizor al platformei Atlantis
 • Hetzner – furnizor servicii tip server hosting
 • WSPay -procesatorul de plati utilizat pentru efectuarea platilor cu cardul in magazinele noastre online
 • VLD Logistic – furnizorul serviciilor de logistica
 • GTS Telecom - furnizorul serviciilor de stocare tip cloud
 • Fan Curier – furnizorul serviciilor de curierat
 • Urgent Cargus – furnizorul serviciilor de curierat
 • SameDay - furnizorul serviciilor de curierat
 • Kameleon Solutions – furnizor software CRM
 • GMD - prestator servicii SMS messaging
 • Cloud Masters – prestator servicii centrala Telefonica
 • Any Media Development (detinator platforma Send SMS – prestator servicii SMS messaging)
 • Quarticon – prestator servicii e-mail messaging
 • INGENIOUS STUDIO – platforma blackfriday.ro
 • PAN CONCEPT – agentie promovare social media
 • 2PERFORMANT – platforma affiliate marketing
 • APRIORA SOLUTIONS – platforma Priceflux
 • RSM – auditor financiar