pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Despre noi
Despre noi

BUZZ SNEAKER STATION – DESTINATIA PRINCIPALA A IUBITORILOR DE SNEAKERS

BUZZ este locul destinat iubitorilor de pantofi sport si impatimitilor culturii sneakers-ilor ce pune in prim plan preferintele celor mai pretentiosi consumatori. Cu scopul clar de a promova cultura urbana, in fiecare sezon BUZZ SNEAKER STATION aduce cele mai populare modele ale unor branduri renumite ca Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Asics, Converse, New Era.

BUZZ ofera clientilor sai noutati din mediul local si international prin intermediul unor colectii atent selectionate, dar si prin modul de prezentare a produselor. Prin misiunea sa de a promova un nou trend de imbracaminte urbana si sport, si avand o abordare diferita si originala, dar si o atmosfera eleganta, BUZZ se diferentiaza categoric de alte magazine de incaltaminte sport. Clientii sai urmeaza trendurile globale, dar sunt ei insisi niste promotori ai modei urbane, motivati in permanenta de a fi cu un pas inainte.

Aflat in pas cu trendurile internationale, magazinul BUZZ a devenit locul preferat al celor care urmeaza evolutiile comunitatii iubitorilor de sneakers, al celor carora le place sa fie diferiti, originali si care isi exprima atitudinea si individualitatea prin stilul propriu.

Magazinul online www.buzzsneakers.ro a aparut ca o extensie fireasca a retelei de magazine BUZZ, tocmai pentru a usura accesul la aceste colectii a celor pasionati de moda urbana.

Brandul BUZZ si magazinele asociate acestuia activeaza sub egida SPORT VISION Romania.

Sport Vision este o companie moderna ce este caracterizata prin flexibilitate, transparența, profesionalism si strategie dinamica de dezvoltare. 

In Romania Sport Vision detine magazine in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Ploiesti. Reteaua completa de magazine o puteti vedea accesand pagina MAGAZINE.

Datele companiei:

SC SPORT VISION TRADING SRL

RO 33878190; J40/14169/2014

Mail: online@buzzsneakers.ro

Mail comenzi: online@buzzsneakers.ro

Sediu social: Bd. Tudor Vladimirescu, nr 29A, Afi Tech Park 2, Et. 6, Sector 5, Bucuresti