pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog
22.06.2022.

SUMMER BLAZIN’

Salut, tuturor! Sunt Vanja Vučković, un YouTuber din Tivat – Muntenegru, iar aceasta este prima mea postare pe blog pe care o scriu pentru tine!

Am 16 ani, sunt în permanentă mișcare și-mi petrec timpul dându-mă pe skate și pe bicicletă. Viața în orașul de la malul mării este plină de soare și liniște, așa că hainele lejere pline de culoare au devenit o parte indispensabilă a stilului meu. Apropo de stil, pantofii confortabili sunt ceva pe care eu nu-i iau ca atare! Vara aceasta alegerea mea este Nike Blazer Hunt. Este un model ușor, de vară, cu o combinație de culori clasice și jucăușe care-și găsesc locul cu ușurință în orice outfit. Cel mai important, Blazers sunt perfecți pentru skateboarding și pentru câteva aventuri de vară.

Nike Blazer sunt unii dintre cei mai vechi sneakerși pe care i-a făcut Nike. În anii '70, erau pantofi de baschet, dar astăzi sunt sneakerși casual de lifestyle. Skaterii îi adoră pentru că au talpa groasă, de cauciuc solid, lucru care îi face foarte rezistenți. După confort, calitatea este iar un aspect important, așa că Blazerii sunt unul dintre acei sneakerși pe care îi găsești oricând în garderoba mea. Combinația de piele cu piele de căprioară moale și talpa solidă din cauciuc va fi partenerul tău fidel în toate ieșirile și aventurile tale urbane.

Nike Blazer Low stabilește noi standarde de stil, astfel încât fiecare să poată experimenta același design clasic într-un mod complet diferit.

Vara abia începe, așa că asigurați-vă perechea la timp și nu ratați plimbările lungi de vară! Dacă există ceva care o pot face de neuitat, acel „ceva” este Nike Blazer Low.

Caută modelul în diverse combinații de culori la cel mai apropiat magazin Buzz sau online.

Până la următoarea postare.

Vanja

A fost util acest articol

Articole similare