pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blog
31.08.2022.

Keep the summer with Nike Air Max Pre-Day SE

 

Hello, Buzz!

Sunt Zvezdi de la Buzz Crew'20 și Mint Stories, un blog unde îmi împărtășesc pasiunea pentru modă, fotografie și călătorii. Aceste trei activități preferate sunt cele care m-au adus înapoi la voi. De asemenea, am un anunț important – am descoperit cum vibe-ul verii nu se termină niciodată cu cel mai nou model din linia iconică Air Max de la Nike, Nike Air Max Pre-Day SE, pe care vi-l voi prezenta astăzi și vă voi da câteva idei pentru niște super combinații.

Pentru început, modelul este un mix simplu între roz și bej. Iar asta-i foarte mișto, pentru că îmi place să am în garderobă nuanțe practice și ușor de asortat. Ambele culori sunt  super-casual, dar în același timp fresh și de efect. Ei bine, micul soare este elementul meu preferat pentru că sunt acele teasere dintr-un model care atrag imediat atenția și devin punctul de atracție. Am asortat noii Nike Air Max Pre-Day SE cu o fustă plisată cu imprimeu de lămâie, care se potrivește perfect cu spiritul verii pe care-l poartă. Poți asorta cu un tricou Buzz cu un design simplu sau cu un top. Detaliile sunt cele care fac ca un look să fie spectaculos, motiv pentru care îmi place să-mi combin ținutele cu aceste mici accente.

Pe lângă faptul că asortez diferite look-uri, pentru mine este important să port și "moda sustenabilă", o tendință pe care Nike o promovează și o urmează de ani de zile cu fiecare model. Noul Nike Air Max Pre-Day SE este, de asemenea, fabricat din materiale reciclate, iar aici au optat și pentru țesături naturale, cum ar fi inul, din care sunt confecționați cei mai mulți sneakerși. Sunt sigură că această alegere nu este întâmplătoare și, personal, îmi amintește de hamacele retro pe care stai întins, undeva pe plajă, fără griji, privind marea. La fel te simți, plutind pe nori, cu Nike Air Max Pre-Day SE, completat de silueta cu o capsulă de aer aproape în întregime vizibilă, care transmite până și vizual o senzație de lejeritate.

Dacă și tu ești deja îndrăgostit de tehnologia și modelele Nike – poți găsi multe altele în selecția BUZZ.

Vă spun la revedere acum și ne vedem la noi întâlniri Buzz!

Zvezdi

A fost util acest articol

Articole similare