pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog
21.09.2022.

HEADS UP

Dacă ești în căutarea unei perechi de sneakerși negri pentru a-i purta în oraș sau în timpul antrenamentului, atunci ai ajuns unde trebuie.

Am revenit cu o nouă poveste și cu o nouă pereche favorită de sneakerși „go to” și de data aceasta este un nou model – Nike Air Max Flyknit Racer.

Știm deja că Nike împinge constant granițele în toate domeniile și pot spune că nici de această dată nu m-au dezamăgit! Nike Air Max Flyknit Racer este realizat din materiale reciclate și deșeuri, fără a compromite performanța și durabilitatea, fiind o alegere excelentă.

Stilul Nike este bine cunoscut și popular în întreaga lume, iar Air Max Flyknit Racer este un exemplu excelent în acest sens. Deși unisex, sneakerșii sunt oferiți într-o largă varietate de culori – practic există un model pentru oricine și pentru orice ocazie. Ceea ce m-a atras cel mai mult la acest model este aspectul, care este atât elegant, cât și edgy, care le oferă posibilitatea de a se combina cu outfiturile în diverse moduri. Dar ceea ce m-a câștigat a fost confortul lor. Sunt atât de ușori încât nu îi simt deloc în timp ce merg.

Stilul baggy este ceva caracteristic pentru mine și stilul meu de a-mi allege outfiturile. Mă puteți vedea adesea combinând pantalonii baggy cu un hanorac, sau un tricou alb, classic, și o pereche de sneakerși cool.

În cele din urmă, nu pot decât să spun… ce mai aștepți? Comandă-i online sau fugi la cel mai apropiat magazin Buzz Sneaker Station să te convingi de ce a fost creat acest model pentru tine.

 

@catwomenn

 

 

 

A fost util acest articol

Articole similare