pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
17.05.2023.

adidas Gazelle: Modern and retro

Salutare, prieteni! Mi-a fost dor de voi!

 

Astăzi vă prezint cel mai faimos model de sneakerși, despre care pot spune fără îndoială că este un favorit printre fanii adidas. Aceștia sunt adidas Gazelle.

Cel mai interesant fapt despre acest model este că datează de la mijlocul anilor ‘60. Un aspect simplu și discret, cu o siluetă curată, a asigurat că Gazelle sunt la modă de 50 de ani. Înainte de lansarea comercială, modelul era purtat de sprinteri, de la care se crede că și-au luat numele, precum și de jucătorii de handball.

Sneakerșii adidas Gazelle pe care i-am ales sunt o reeditare autentică a modelului iconic din 1991. Cu aceștia, stilul atemporal trăiește. Căptușeală ultra-moale din piele de căprioară ca și originalul din 1991 și stilul plat caracterizat al perioadei.

Astăzi, Gazele sunt purtate într-o varietate de culori și combinații și pur și simplu merg cu absolut orice! Pentru fiecare pereche pe care o adaug în colecția mea, mă asigur că are propria poveste. adidas Gazelle sunt cireașa de pe tort a stilului meu preferat de îmbrăcăminte, casual!

Am trecut pe la Buzz și nu m-am putut decide între perechea rosie si verde, așa că le-am luat pe amândouă.

Vizitează magazinele Buzz sau magazinul online și alege-ți perechea în culoarea preferată.

Pana data viitoare,

 

Vanja!

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick