pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
28.02.2018.

Dream big or go home!

Salutare! Sunt nou pe aici, dar nu si in industria urbana. Ma numesc Ciprian Ciulei si sunt un fotograf al carui scop este gasirea sensului si a adevaratei trairi din spatele lentilei. Acesta este primul meu articol cu Buzz pentru unul dintre cei mai confortabili sneakersi pe care i-am purtat vreodata - Under Armor HOVR Phantom.

In 2018, Under Armor isi pune sperantele intr-un nou sneaker. Acesta vine in doua modele: unul axat pe confort si lifestyle, numit Phantom, si unul axat pe viteza si distanta, numit Sonic. De asemenea, 2018 inseamna un nou inceput pentru Under Armor in Romania, inclusiv in magazinele Buzz. Este primul sezon al acestui brand, prezent pe rafturile magazinului. Compania spune ca noua talpa din spuma are un “flux continuu de energie” care iti da senzatia ca gravitatea nu mai exista. Nu puteam fi mai fericit sa profit de aceste beneficii, deoarece munca mea se misca in mod constant, de la locatie la locatie, de la concept la concept. Uneori, shooting-urile sunt in 3 locatii intr-o singura zi, iar HOVR tine pasul cu mine!

Sunt unul dintre cei care se ghideaza dupa „Dream big or Go home”.  Sa fugi neincetat si nerabdator, de la conformitate la ceva ce nu a mai fost inainte. Cred ca Under Armor HOVR Phantom este creat pentru oameni ca noi. Va spun ca nu ati simtit niciodată un sneakers ca acesta. Se simte ca si cand ar imbratisa piciorul - dar o imbratisare atat de usoara incat veti uita ca sunteti incaltati, la propriu. Materialul textil ce imbraca glezna se muleaza in asa fel incat sa creeze senzatia unei ghete.

Mereu am privit inauntrul meu pentru putea oferi ceva lumii, si nu in exterior pentru a vedea ce pot sa iau. Acum va ofer prima mea colaborare cu Buzz Sneaker Station, iar acesta este doar inceputul!

Stay humble, stay fearless,

 

Ciprian Ciulei

A fost util acest articol

Articole similare