pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
03.07.2019.

When Soles Start to Itch

Cu cateva zile in urma, Nanking a devenit cel mai indepartat loc din est, dupa Ha Long Bay, pe care l-am vizitat. Orasul din estul Chinei a fost locul in care m-am indreptat de aceasta data, iar motivul calatoriei a fost din nou, dansul.
Breakdance-ul a devenit recent un sport olimpic, iar in 2024 in Paris, pentru prima data in istorie, va reprezenta mai mult decat un stil de dans. Desi nu mi-a placut niciodata placticarea elementelor sport in dans, am acceptat invitatia din partea Dance and Sport Association a Serbiei pentru a merge sa reprezint tara. Voi participa la Campionatul Mondial, organizat pentru a scoate in evidenta breakedance-ul ca fiind o disciplina sportiva.

Deoarece Buzz a prezentat recent noul model al binecunoscutului clasic Adidas Superstar, am decis sa il aleg pentru aceasta aventura.
Stiam ca in urmatoarele cateva zile va trebui sa merg zeci de mii de kilometri si sa schimb numeroase mijloace de transport, asa ca, am ales o singura pereche de sneakersi, pe care stiu ca ma pot baza. Trebuia sa fie vorba despre inconicii Superstar.

Modelul relansat in 1969 a fost popular in a doua disciplina sportiva favorita – baschetul. Kareem Abdul-Jabbar, cel care l-a invatat pe Divac magia skyhook-ului, dar si cel care l-a invins pe Bruce Lee, a fost unul dintre jucatorii care au facut acest design popular la nivel mondial.
Un deceniu mai tarziu, Run-D.M.C au decis sa poarte pe scena acelasi gen de outfit ca cel pe care il purtau pe strada, iar prin colaborarea cu Adidas, au transformat modelul Superstar intr-un sneakers hip hop de neegalat. Din acel moment, breakdancer-ii au apreciat Adidas Superstar ca fiind unul dintre cei mai recunoscuti sneakersi de dans – durabili, solizi, confortabili, si super cool.

Pentru mine, acest model va avea pentru totdeauna o valoare sentimantala si imi va aduce aminte de primii sneakersi Hip Hop pe care i-am cumparat in timpul liceului, cu banii stransi din alocatie. In acea vreme, sireturile groase multicolore ale sneakersului reprezentau un detaliu ce atragea toate privirile color din jur.

Lex

A fost util acest articol

Articole similare