pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
05.03.2022.

adidas Forum - Forță, Rezistență și Stil

Hei Hei!

Trăim într-o perioadă în care pantofii sport de baschet sunt apreciați cel mai mult. Nu contează câți ani ai, modelele vechi de peste 30 de ani vor găsi o cale să te cucerească. Chiar dacă lumea preferă Jordan, Dunks și Air Force, sneakerșii de baschet adidas din anii '80 raman un trendsetter pentru toate generațiile.

adidas Forum și-a construit popularitatea cu numeroase colaborări - dintre care cea mai mare este cea cu Bad Bunny, starul muzicii din Puerto Rico.

Best of Forums?

Anii optzeci au fost dominați de racketeers (cu câteva excepții) - Forum fiind cel mai puternic dintre  modelele menționate mai sus din această perioadă, și, prin urmare, cele mai durabile. Astăzi, dacă mă întrebați pe mine, aceștia sunt cei mai buni sneakerși sub 100 de euro și veți obține o calitate excelentă pentru acest preț. Sunt o alegere excelentă pentru un model lifestyle și arată minunat cu orice ținută. Îi poți purta cu  atât cu trening, cu blugi sau cu pantaloni.

Fiind realizați în mare parte din piele și după sfatul baschetbaliștilor profesioniști și colaborarea cu fizioterapeuți, oferă sportivilor o stabilitate suplimentară. Poate nu pare o tehnologie serioasă, dar la momentul respectiv a reprezentat o adevărată inovație, ce astăzi a devenit o marcă comercială a modelului Forum.

Cea mai des întâlnită descriere a unei perechi de sneakerși este - "cei mai confortabili!”. Cine spune asta despre pantofii sport ai anilor 80, habar nu are. Chiar dacă tehnologia nu era atât de dezvoltată, iar materialele moi erau la foarte mare cautare, sneakerșii anilor 80 promiteau stabilitate. Pantofii sport de baschet din anii optzeci sunt solizi, stabili și făcuți să dureze. Asta e ceea ce îmi place în mod special la modelul Forum, rezistența în timp oferită de calitatea materialului. Ceea ce mă încântă cel mai mult este să văd cum piesele din piele vor îmbătrâni de-a lungul anilor. Peste 10 ani aș putea avea o "pereche vintage" cu multe amintiri.

Acest model, precum și multe alte modele de Pantofi sport adidas și combinații de îmbrăcăminte, pot fi găsite în toate magazinele, chiar și în magazinul online.

Până la următoarea întâlnire, vă doresc multă sănătate și dragoste,

Franjo.

A fost util acest articol

Articole similare