pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
05.03.2022.

Mereu fresh cu noile favorite BUZZ SNEAKER

Soare, aromă fresh și multe culori ... Știai că primăvara este cea mai frumoasă?

Și în timp ce numărăm ultimele zile de iarnă, este momentul perfect pentru a îți prezenta modelele preferate Buzz de primăvară. Atmosfera placută si însorită de februarie ne-a permis să îți arătăm toate culorile și stilurile îndrăznețe ale noilor modele, iar ale noastre Luka, Jelena, Lana și Andrea abia așteptau să le încerce și să-și dea cu părerea.

Luka: Ca și creator video - mereu în căutarea unui TikTok și reel viral, lucrurile practice precum confortul, sunt întotdeauna cele mai importante pentru mine. S-ar putea să fiu părtinitor (la urma urmei, acest lucru vine de la un mare fan Nike), dar pur și simplu nu puteți da greș cu Nike atunci când vine vorba de stil. Luna martie este o lună dedicată Air Max, iar norii pufoși și ușori pe cerul perfect albastru și vibe-ul mediteranean m-au inspirat să optez pentru clasicul Air Max - Nike Air Max 95. O adevărată gamă de culori de primăvară , variind de la violet profund Phantom, peste nuante de bej si turcoaz, la culoarea laptelui de cocos, atrage toată atenția și se potrivește pentru orice ocazie. Și credeți-mă, veți dori să inventați ocazii, doar să le purtați. Nu în ultimul rând, acești sneakerși, cu materialul lor reciclat de 20%, au devenit parte a efortului Nike "Move to zero" de a reduce deșeurile și amprenta noastră de carbon. Știind acest lucru, mă simt cumva și mai mândru când le port.

Jelena: Antrenor personal și viitor inginer civil. Este greu să găsesc modele care să se potrivească nevoilor mele și stilului meu de viață neobișnuit. Deci, de regulă, alegerea mea a fost întotdeauna Air Force alb-negru - stil clasic, versatil, confort Air - și asta nu este nimic nou despre mine. De data aceasta însă, fie că este vorba de primăvară, mirosul mării, un vânt cald răcoritor în părul meu sau altceva, nu am putut rezista ediției Fontanka, care combină atât de jucăuș culorile pastelate și kaki, păstrând seriozitatea și moștenirea vibe-ului retro care merge împreună cu stilul Force. Și mulțumită Nike - pentru abundența spumei React în midsole – acest model este foarte confortabil. Picioarele mele sunt cu siguranta recunoscatoare dupa o zi de lucru de peste 10 ore.

Lana: adidas FORUM există de aproximativ 38 de ani acum și cred că tradiția este ceva care poate fi simțit cu adevărat. Cu pielea fină de deasupra, aspectul clasic de baschet, platforma masivă intercalată cu fir alb și un strop minim de negru elegant, acest model se adresează tuturor generațiilor, spunându-și singur povestea. Și chiar are ceva de spus!

Andrea: Siluetă legendară, recunoscută, platformă îndrăzneață, estetică a minimalismului și cristale Swarovski®, care, în funcție de unghi, se reflectă în moduri diferite. Fiind întotdeauna responsabilă de design, această m-a impresionat și m-a făcut să mă îndrăgostesc de noul adidas FORUM BOLD la prima vedere și atingere. Spun intenționat "atingere", deoarece calitatea părții superioare din piele combinată cu cristale de lux oferă într-adevăr un sentiment de libertate și încredere în sine.

Până la următoarea lectură, rămâneți fresh și puneți mâna pe noi modele în magazinele Buzz și în magazinul online, pentru că această colecție este într-adevar promițătoare.

A fost util acest articol

Articole similare