pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
11.04.2022.

ALWAYS BEEN, ALWAYS ORIGINAL − Colecția adidas Always Original e aici

Ești gata să arăți cine ești cu adevărat și de ce ești în stare?

Colecția adidas Always Original este inspirată de femei creative, curajoase și de neoprit – cele care își stabilesc fără teamă obiective și își trăiesc visele la maximum, gata să arate oricând lumii întregi adevărata lor natură. De la croieli îndrăznețe și moderne în culori vii și luminoase, până la detalii creionate subtil, modelele colecției Always Original se remarcă prin stilul autentic. Asemenea femeilor care își radiază originalitatea, aceste modele subliniază cât de importantă este unicitatea.

Colecția celebrează evoluția femeilor și a persoanelor non-binary din întreaga lume care depun eforturi zilnice pentru a-și arăta unicitatea chiar prin diferențele ce-i definesc ca oameni. Oameni care au fost întotdeauna conștienți de potențialul lor și de puterea enormă pe care o au. Încurajată de această inerentă înțelegere, adidas lansează inițiativa Always Original inspirată din expresii ale originalității unice, omniprezente și de neoprit, rostite prin vocile grupurilor minoritare, obișnuite prin a fi, din păcate, marginalizate.

Ce este originalitatea pentru tine? Lupți pentru o expresie unică? Vrei să capeți curaj, să arăți cine ești cu adevărat? Pentru brandul cu trei benzi, există femei talentate, nonconformiste și oameni non-binary care depășesc granițele, fiind contribuitori dinamici ai schimbării și nu le este frică să-și arate natura autentică, adevărată. Faceți cunoștință cu participanții la inițiativa adidas Always Original care, pentru a-i motiva pe alții, și-au împărtășit poveștile sub forma unui videoclip inspirator al campaniei. Activiști, designeri, scriitori, ilustratori, educatori, modele - sunt tot ce își doresc să fie și nu le este frică să arate cât pot.

Este timpul să treci dincolo de conformism și să-ți exprimi originalitatea prin ceea ce te inspiră și te motivează. Amintește-ți: poți face orice, chiar și atunci când crezi că e imposibil.

Echipa Buzz

A fost util acest articol

Articole similare