pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
15.06.2022.

Singing In The Rain Featuring adidas NMD_V3

Salutare, gașcă!

Sper că aceste zile de Iunie vă aduc același entuziasm pe care-l am și eu! Mi-a fost dor să scriu un story pe blogul Buzz, mai ales că am atâtea noutăți! Vara e încă la debutul ei, iar noi încă nu ne-am desfășurat cu totul. Așteptăm vacanța, zilele de concediu la munte sau la mare, ori în orașe care mai de care mai interesante, cu multe povești de spus. Eu de exemplu mi-am petrecut câteva luni la munte, într-un mic orășel, unde am avut parte de o liniște ce m-a echilibrat total. Mi-a făcut bine, însă pe undeva mi s-a făcut dor de tumultul Bucureștiului, de a hoinări pe străzile sale, de a privi trecătorii ce-și dispută rutina în viteze diferite.

Nu am fost descurajată de aceste zile ploioase, întrucât muntele m-a călit și m-a făcut să înțeleg ce este important, ce contează și în ce măsură. Invariabil, confortul asigurat de outfit este unul dintre cele mai importante aspecte. De aceea am decis ca adidas să fie responsabil cu confortul în aventura urbană ce urma să aibă loc. Și cum era de așteptat, totul a fost la superlativ!

Sunt două situații care ne fac să zâmbim atunci când pășim. Prima este atunci când mergem desculți undeva pe o plajă, sau pe o iarbă moale și gâdilăcioasă, iar a doua este când încalți un sneaker super comod și încerci primii pași. Exact așa m-a făcut adidas NMD_V3 să zâmbesc și să mă simt răsfățată de toate elementele sale ce contribuie la confortul suprem pe care-l oferă. Parcă plutesc! Iar detaliile sale cu acel cauciuc transparent de pe talpa intermediară și de pe călcâi m-au dat complet pe spate! Piciorul se fixează incredibil de bine, datorită materialului flexibil al părții superioare, creând în același timp și o senzație de siguranță în mers.

Pe lângă sneakerșii adidas NMD_V3 am ales pantalonii de trening adidas și un tricou adidas asimetric, outfit ce nu a trecut neobservat și a întors privirile tuturor trecătorilor pe lângă care treceam.

Mă bucură nespus faptul că adidas a găsit soluții pentru reciclarea deșeurilor de plastic, iar modelul NMD_V3 este fabricat din cel puțin 50% materie primă reciclată. E un angajament luat de adidas cu mult simț de răspundere și o promisiune serioasă ce are ca scop o amprentă neutră a emisiilor de carbon. Consider important de menționat și acest aspect, pentru că e strâns legat de confortul viitorului nostru pe această planetă, iar eu salut cu respect această inițiativă.

Poți găsi acești sneakerși adidas în magazinele Buzz împreună cu multe alte articole super-cool de street-fashion, sau poți consulta întreaga ofertă online.

 

Până data viitoare, vă îmbrățișez și vă urez o vară de neuitat!

Andreea Din

A fost util acest articol

Articole similare