pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
24.04.2024.

CONVERSE Sneakers Run Star Legacy Cx

Se pare că a sosit momentul... în sfârșit! Sezonul sneakerșilor este aici, odată cu vremea mai caldă și cu un început de primăvară însorit. Am pus toate cizmele și sneakerșii cu blană groasă la capătul dulapului și deschid sezonul sneakerșilor confortabili, ușori și eleganți cu noii sneakerși CONVERSE Run Star Legacy Cx.

Descoperă cu mine cu CONVERSE Run Star Legacy Cx. Acești sneakerși, ai căror companie produce multe articole de peste 100 de ani, sunt cei mai recunoscuți prin designul de sneakerși Chuck Taylor, care și-a început călătoria ca sneakerși de baschet. Acest model este doar un nou produs al designului Chuck Taylor. Extensie, upgrade sau redesign  - decide tu.

"Conversice" sau "starke" sau "all star" orice nume folosiți, sunt de acord cu fiecare dintre ele, și sunt sigură că vei fi de acord și cu alegerea mea de sneakerși când vei citi toate laudele pe care le am de spus despre acest model. Sneakerșii CONVERSE Run Star Legacy Cx fac, desigur, parte din linia Chuck Taylor și sunt decorați cu logo-ul iconic, care este alb și gri pe partea medială a sneakerșilor, cu un alt semn indicativ - o bandă mică pe partea de sus a limbii pe care este cusut Chuck Taylor. Noutățile pe care le observ și le iubesc la acestă pereche sunt „gulerul” și limba prelungite (cu care este mult mai ușor pentru mine să îmi pun sneakerșii rapid fără ajutor ), țintele adiționale cusute pe laterale care completează look-ul și talpa intermediară ușoară de spumă CX care este îndrăzneață (spre deosebire de partea clasică de mijloc care are 3 cm).

Perechea mea este deja la mine în picioare, unde este a ta? Dacă ai nevoie de ajutor să îți imaginezi cu ce se potrivesc aceste frumuseti, ele merg cu ORICE, dar unele dintre combinațiile mele preferate sunt șorturile și un tricou supradimensionat, o rochie casual până la genunchi, un set de colanti și topuri sport, sau pantaloni mai lungi și un top scurt. Cu siguranță nu poți da greș cu niciun outfit.

 

Caută sneakerșii CONVERSE Run Star Legacy Cx în cel mai apropiat magazin BUZZ sau online.

 

@noelleofficial_

A fost util acest articol

Articole similare