pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
09.05.2024.

Puma Palermo: Descoperă eleganța simplității

Salutare,

Iată-mă din nou printre voi, dar de data aceasta cu un alt model care m-a cucerit la prima vedere. Alegerea mea nu a durat mult. Puma Palermo este o siluetă familiară și iubită din anii '80. Ceea ce face acest model să se distingă de alte siluete este modul în care este realizat, de unde vine și numele modelului. Nou, clasic și, cel mai important, confortabil – acest model reinventat capătă un aspect mai casual și simplu. Asta a fost primul lucru care m-a atras!

Puma Palermo este combinația perfectă între confort excepțional și vibe-ul modei urbane. Talpa joasă și miciile detalii sunt împrumutate din scena urbană. Puma Palermo este o siluetă pe care aș alege-o întotdeauna pentru că îmi oferă libertatea de a mă exprima.

Cu siguranță, Puma acordă atenție detaliilor și stilului. Cu silueta sa clasică și aspectul său simplu, Puma Palermo poate fi ușor combinat cu orice outfit. Știți deja că stilul meu este una dintre modalitățile prin care mă exprim. Îmi plac contrastele, așa că am combinat acești sneakerși cu căciula mea preferată New Era în albastru și cu logo NY evidențiat în maro, și cu o geantă Nike HERITAGE în aceleași tonuri de culoare.

Alege-ți și tu propriii tăi sneakerși Puma Palermo, acum disponibili în magazinele Buzz și online.

 

Cu drag,

Stjuarti

 

A fost util acest articol

Articole similare