pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
15.05.2024.

Povestea mea de modă ASICS

Dragi entuziaști de modă urbană,

 

De data aceasta, aș vrea să vă împărtășesc cea mai nouă poveste de modă a mea și să vă arăt cum, cu încălțămintea potrivită, poți să te ridici deasupra standardului.

Alegerea mea m-a surprins chiar și pe mine. Sneakerșii ASICS Gel-Kayano 14 au fost cea mai recentă adiție la garderoba mea de încălțăminte, complet neașteptată dar foarte bine primită. Am fost impresionată de combinația dintre confortul și eleganța lor.

Fiind o mare iubitoare de sneakerși care îi poartă practic cu orice outfit, acord o mare importanță impactului vizual pe care îl au. Activitățile zilnice îmi țin viața plină de activitate, acțiuni și obligații și îmi place și să fac exerciții. Designul simplist al modelului ASICS Gel-Kayano 14 merge bine atât cu ținutele sportive, cât și cu cele puțin mai rafinate. În cazul meu, merge absolut cu tot, de la echipament sportiv la paltoane și rochii.

Sneakerșii Asics sunt faimoși pentru confortul lor, dar modelul Gel-Kayano 14 ajunge dincolo de așteptări. Credeți-mă, acești sneakerși sunt pentru orice. Poți să începi antrenamentul cu ei dimineața, să mergi la muncă și să termini la o petrecere seara. Acest model se potrivește ușor cu orice outfit. În afară de a fi cunoscuți ca pantofi de alergare, au ridicat aspectul lor la punctul în care pot fi purtați cu ținute de zi cu zi. Combinația de alb și bej ne permite să îi potrivim și să îi adaptăm la orice stil. Designul și selecția de materiale sunt destul de interesante. În plus față de estetică și confort, sunt extrem de durabili și de încredere în orice situație, de la muncă până la o ieșire în oraș. Sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, astfel încât fiecare pas este ușor și confortabil, lucru extrem de important în situațiile în care suntem mereu în mișcare.

Dacă încă nu i-ai dat acestui model o șansă, este timpul să îl introduci în povestea ta de modă. Caută-ți perechea de sneakerși Gel-Kayano 14 în magazinele Buzz și online.

 

Până la următoarea lectură,

Iva Šćekić

A fost util acest articol

Articole similare