pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
25.04.2018.

Huarache Feels

Bine ai sosit, primavara! Este momentul mult asteptat din an cand totul renaște. Dupa vremea mohorata si friguroasa de iarna, anotimpul mult iubit de noi ne-a imbratisat cu caldura… cu atat de multa caldura, incat in ultimele zile mi-a fost imposibil sa intru in casa. Apusul ma prinde in fiecare seara, pe strazile din oras. 

Alegerea mea pentru o zi dinamica si de ce nu, excentrica, este Nike Air Huarache. Nu numai ca sunt confortabili, dar au si un design stylish. Imi plac mult si pentru ca sunt foarte usori; atunci cand ii port, am pur si simplu senzatia ca merg in sosete datorita mansonului interior din neopren. Pentru ca se gaseste intr-o varietate de culori primaveratice, Nike Air Huarache ne permite sa fim creativi atunci cand vine vorba de realizarea unui outfit.
Sfatul pe care vreau sa vi-l dau este sa probati acesti sneakersi inainte de a-i cumpara, pentru ca pot fi mai mici si mai stramti decat preconizati. Cel mai bine este sa mergeti in magazinul Buzz pentru a proba marimea si a va asigura ca este cea potrivita.

Inca de acum cateva decenii, cand a avut loc prima lansare, Nike Air Huarache a avut un numar impresionant de fani loiali. Acesti sneakersi impresioneaza prin aspectul cool si prin confortul pe care il ofera. Suprafața din piele și din material textil, precum și talpa din cauciuc, fac din Huarache un element de baza al unei tinute de strada.
Oricine doreste sa se intoarca in timp, fara a pierde experienta lumii actuale, nu ar trebui sa aiba niciun dubiu asupra acestor fenomene.

 

Cu dragoste,

Minea

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick