pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
16.05.2018.

Converse sneakers are worn with love

Aceasta este o poveste despre cei mai populari tenisi, povestea despre legenda, simbolul si design-ul de neegalat. Se spune ca ceea ce este de calitate dureaza. Tenisii Converse sarbatoresc in acest an cea de-a 101-a aniversare. Acest brand de tenisi este cu siguranta cel mai bine vandut din intreaga istorie. Aproape la fiecare 40 de secunde cineva cumpara o pereche. Tenisii Converse reprezinta simbolul rebeliunii si individualutatii tineretului. Originea lor dateaza din 1917, cand au fost conceputi ca sneakersi de baschet. Ulterior, in 1923, numele Chuck Taylor a fost adaugat, el fiind cel care a facut acesti tenisi atat de populari si a avut inspiratia de a-i plasa in categoria de baschet.

Cu toate ca tenisii Converse All Star au fost initial destinati jucatorilor de baschet, sunt mai mult decat o simpla incaltaminte de sport. Ei reprezinta o marca comerciala a multor subculturi, un simbol al modei si al culturii si se identifica perfect cu statusul de a fi cool. Cu timpul, acestia au devenit tipul de incaltaminte universala pentru toata lumea. Daca se intampla ca din intamplare sa gasesti o pereche veche de Converse in podul casei, pereche care ar fi putut apartine parintilor sau bunicilor vostri, vei observa ca aceasta arata aproape la fel ca cele care se vand si astazi.  Designul lor classic nu s-a schimbat mult din 1949. Se pare ca tenisii Converse vor trai vesnic, avand o identitate unica si grandioasa si in acelasi timp atat de simpla si de lunga durata, dar si moderna. 

Atunci cand purtam tenisi Converse suntem cu totii egali. Modelul clasic CHUCK TAYLOR ALL STAR este de neegalat. Se caracterizeaza prin simplitate, dar este cu siguranta interesant in felul sau. Intotdeauna un simbol, niciodata o tendinta, tenisii Converse sunt usor de combinat si se potrivesc oricarui outfit si stil, fie el urban, minimal, business sau smart.  Desi exista milioane de culori si modele, in continuare cel mai popular model este cel alb, clasic, cu logo-ul Converse.
Tenisii Converse sunt mai mult, ei simbolizeaza nostalgie, expresie a fashion-ului si revolutie.


Va pup,

 

Selma

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick