pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
06.06.2018.

RETRO FUTURE WITH ADIDAS ORIGINALS I-5923

Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ reprezinta un mix perfect intre trecut si viitor. Acesti sneakersi de alergat adopta stilul retro al anilor ’70, dar sunt adusi in actualitate prin noua tehnologie, fiind conceputi dintr-un material moale si confortabil.

Avand elemente estetice comune, sneakersii I-5923 ne duc cu gandul la vechile modele Adidas. Acestia au fost cunoscuti initial ca Iniki, insa compania Adidas a gasit o noua sursa de inspiratie si a schimbat numele. Modelul Adidas I-5923 are un design clasic si nostalgic si este un sneaker potrivit stilului tau urban.

Cel mai mare atu al sneakersilor Adidas Originals I-5923 „Chapnk / Ftwwht / Red“ il reprezinta prezenta talpii interioare Boost, incredibil de flexibila si comoda, cu o capacitate excepționala de amortizare, care absoarbe energia prin care piciorul preseaza talpa la atingerea solului si o eliberează imediat, creand o senzatie foarte apreciata, atat de sportivi cat si de oamenii obisnuiți.

Sa nu neglijam nici partea superioara a sneakersilor, deoarece aceasta este conceputa dintr-un material atat de moale si de confortabil incat ati putea sa va imaginati cu usurinta ca nu aveti nimic in picioare.

Pregatiti-va pentrul valul de complimente, pentru ca el nu va ezita sa apara atunci cand veti purta Adidas Originals I-5923.

Recomandat de Suz

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick