pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
27.06.2018.

SUMMER MOOD

Nu stiu altii cum sunt, dar eu iubesc euforia de vara. Cumva, fiecare vara ma transpune intr-o alta stare care se reflecta si in stilul meu vestimentar. Ceea ce poate fi si o problema, pentru ca sunt intr- o cautare continua a outfit-urilor perfecte. De aceea incerc intotdeauna sa cumpar sneakersi cat mai simpli, clasici ca sa ii pot purta in fiecare an.

Dar, trebuie sa va spun ca sunt obsedata de incaltaminte si cand imi place un model, il cumpar in cel putin alte 2 culori disponibile. Si iata ca situatia s-a repetat cu cei mai cool papuci de la Nike – i-am cumparat si pe alb si pe bej.

Confortul primeaza in cazul meu atunci cand este vorba de incaltaminte. In acest sezon, Buzz are o variatate de papuci pentru femei, mult mai multe modele ca anul trecut. De exemplu, acum sunt in Mykonos  si nu renunt deloc la papucii Nike. Ii port toata ziua, pot sa intru in apa cu ei, si seara ii combin cu salopete si fuste – pentru ca sunt extrem de versatili! Mai ales modelul pe alb. Acum nu mai trebuie sa imi faci griji in legatura cu euforia de anul viitor poentru ca papucii Nike sfideaza trecerea timpului si pot face parte din orice outfit.

Pupici din Mykonos, pe data viitoare.

Una Krlić

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick