pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
04.07.2018.

Nike Air Max 95: Classic and more

Un adevarat fan al sneakerșilor se inspira din colectiile sale. Sneakersii mei Nike nu reflecta doar simple perechi de incaltaminte in garderoba mea. Ei aduc culoare si inovatie stilului meu de viata.

Acum, în mijlocul verii, vreau sa fiu acel tip clasic, dar extravagant în acelasi timp. Îmi place fiu remarcat si prin urmare a fost foarte usor sa gasesc multe motive pentru a purta Nike Air Max 95 și sa ies in evidenta pe strazile orasului cu aceasta pereche legendara de incaltaminte.

Vreau sa va impartasesc cateva informatii despre de acest model de sneakersi:

  1. A incaltat personaje din toate revistele de benzi desenate. Designerii il picteaza in cel mai mic detaliu si, de obicei, baietii “buni” il poarta.
  2. Paleta originala de culori Neon a fost lansata de peste 10 ori.
  3. Modelul a preluat numele ’95 la sfarsitul anilor ’90, in 1999.
  4. A existat un avion privat pictat la fel ca acest model.
  5. In 1995 a avut pretul de 140 $.
  6. Cererea mare a dus la relansarea Nike Air Max ’95 in anul 1997.
  7. Va fi intotdeauna modelul de sneakersi preferat de mass-media, rapperi si retailerii de incaltaminte si, de fapt, al tuturor.
  8. Nike Air Max ’95 este creat de Sergio Lozano, un tanar designer al companiei Nike. Designul acestul model nu a fost foarte promitator la inceput…

S-a dovedit insa ca iubitorii de incaltaminte si stil au o alta parere.  Nike Air Max ‘95 a ajuns sa faca parte din moda strazii, de unde nu s-a clintit. Aici și-a format publicul care știe să aprecieze o pereche de sneakersi cool și confortabili.


Konstantin

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick