pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
11.07.2018.

The one that started it all

Nu cred ca e vreo noutate ca pe mine, ca si pe multi alti baieti de breasla, ne inspira strada. De aici am adunat povesti, experiente, prieteni; am jucat jocul asta si i-am descoperit regulile. Astazi am onoarea sa bat strazile, incaltat cu un model ce a definit jocul. Este piatra de temelie a culturii sneaker, este inceputul acestui colos, este Air Jordan 1 Mid Gym Red Black!

Povestea acestor sneakersi este una fascinanta, despre orgolii si pasiuni vechi, despre definirea unui brand si pornirea unei culturi noi. Acest model a fost lansat la finalul anului 1985, cand Michael Jordan tocmai isi termina anul ca incepator in lumea baschetului. Nike, intr-un sir de mari eforturi, in urma carora spera sa-l coopteze pe Jordan, o stea in devenire a baschetului din State, ii promite acestuia un design diferit, provocator si care sa ii respecte dorinta unei talpi joase, prin care sa poata simti terenul de joc. Imi este clar ca au reusit sa duca la bun sfarsit misiunea, in ciuda unor cerinte atat de abstracte.

Incaltat cu Air Jordan Mid 1, ma simt unit cu strada, iar combinatia de piele cu piele intoarsa ii ofera acestui model, pe langa un aspect iconic, un confort deosebit. Am mers la prietenii mei de la Buzz si am ales tinuta Jordan, incepand de la sneakersi. Culoarea mi se potriveste perfect, mi se pare ca se camufleaza in acest piesaj urban, spalat de ploile de vara si patinat de timp.

Air jordan Mid 1 - istorie si pasiune, impachetate intr-un design care rezista neschimbat in ciuda trendurilor in continua schimbare.

Inchei aici povestea de astazi, ne revedem curand, pe blog sau poate chiar in magazinele Buzz.

 

Pace,

El Nino

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick