pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
18.07.2018.

ADIDAS SAMBA – All time clasic

Adidas Samba nu este acel sneaker pentru un singur sezon. Modelul reprezinta mult mai mult decat atat, pentru ca este exact precum vinul - pe masura ce trece timpul, devine din ce in ce mai apreciat, si ca atare, mai cautat.

Modelele de incaltaminte cu un design clasic sunt in topul preferintelor mele. Atunci cand eram copil si nu puteam lua propriile decizii, mama alegea intotdeauna sa imi cumpere incaltaminte de la Adidas. Imi amintesc design-ul clasic, stilul retro, materialul solid si totodata extraordinar de confortabil… o combinatie cum nu se poate mai buna.

Sneakersii sunt conceputi in anii 1950. Atunci nimeni nu a prezis rapiditatea cu care aveau sa cureasca intreaga planeta. Acum ei reprezinta un simbol in streetwear si un element de baza in tinutele oricarui fan al culturii urbane. Adidas Samba este cel mai bine vandut model Adidas: au fost achizitionate 35 de milioane de perechi.

Ii folosesc cu orice ocazie si bineinteles ca ei mi-au fost alaturi in calatoria mea de la Iran pana in India si in toata America de Sud. Au batut kilometri, au vazut plaje, munti, i-am purtat pe motocicleta, la plimbarile cu camila, dar si pe numeroase ringuri de dans.

Sneakersii Adidas Samba sunt realizati din materiale solide – piele si latex, asigurand confort pentru orice activitate, iar un lucru interesant este ca intra in picioare cat de repede.

De ce ii ador? Pentru ca absolut niciodata nu m-au dezmagit si credeti-ma, le-am testat rezistenta de nenumarate ori. Atunci cand ii port ma simt relaxat si confortabil. Au caracteristicile pe care mi le doresc de la o pereche de sneakersi.

Adidas Samba reprezinta modelul de incaltaminte conceput pentru oameni care gandesc diferit, oameni care sunt in cautarea propriului stil.

 

Toate cele bune,

Boris Bare

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick