pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
25.07.2018.

Exit freedom

In fiecare an, in luna iulie, orasul Novi Sad devine un spatiu al evenimentelor urbane, unde cei mai cunoscuti interpreti ai muzicii internationale canta pe marile scene. Este locul unde tineri din intreaga lume se aduna pentru a trai o experienta cu totul aparte. Cu prilejul festivalului acestia viziteaza cu entuziasm intregul oras. De aici, de pe aceste confortabile scaune ale cafenelei in care ne aflam, eu si prietenii mei ne bucuram de ambianta calda si primitoare. Nu putem sa nu observam grupul de chinezi care sta la masa de langa noi, londonezii de la bar ce canta piesa lui Jax Jones “You don’t know me” si nici cele doua frantuzoaice care, cu mult interes, privesc harta atractiilor din Novi Sad.

Mi-a atras atentia in mod deosebit o tanara care purta, la fel ca si mine, Adidas Deerupt. M-am intrebat atunci ce anume a inspirat-o sa faca aceasta alegere.  Oare mesh-ul a fost detaliul ce a incantat-o la acesti sneakersi? Oare atunci cand i-a cumparat si-a imaginat outfitul cu care va impresiona pe strazile din Novi Sad?

Desi nu cunoastem povestile acestor oameni, atmosfera este una de vis si ne simtim excelent in preajma lor. Stim ca fiecare om poarta o masca pentru a ascunde trairi si experiente nespuse, insa energia acestui festival, care poarta in acest an numele “Freedom”, ne face sa renuntam la aparente si sa fim ceea ce suntem cu adevarat. Evenimentul urban ne permite sa ne bucuram de noi si de ceilalti, indiferent de barierele lingvistice sau de cele culturale. Este de remarcat faptul ca oamenii din Novi Sad, prin politetea si ospitalitatea de care au dat dovada, ne-au fost exemplu. Nu putem exprima in cuvinte experienta Exit si din pacate nu am putut sa facem fotografii profesionale la acest festival.

Dar nu este important. Ceea ce conteaza este sa aruncam mastile, sa fim noi insine si sa alegem confortabilii sneakersi DEERUPT pentru a ne distra intreaga noapte si a crea noi amintiri de la Exit. Ei se gasesc in doua culori – alb si negru si au detalii roz. Sunt atat de draguti si de confortabili! Numele Deerupt provine prin combinarea cuvintelor “delight” si “disrupt”.

Parcul de langa hotelul unde am fost cazati mi-a ramas in memorie; de fapt nu parcul, ci o cladire foarte captivanta. Totul era construit din grilaj si privind spre ea mi-am zis : “the sky’s the limit”. Este cel mai simplu design de constructii si totusi cel mai complex. Este o mostra pe care o poti rearanja, o forma care poate fi modelata.

“Ooh nah nah yeah…” Abia astept urmatoarea experienta Exit.


Love.

Minea

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick