pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
01.08.2018.

NIKE AIR FORCE 1 HIGH LX JUST DO IT PACK – LIMITED EDITION

Salutare, prieteni. Voi cum petreceti aceasta vara?

Nu-i asa ca, la fel ca si mine, ati asteptat pana acum cu sufletul la gura lansarea noului model Nike Air Force 1 High? Fiind un sneakerhead declarat nu am putut evita sa nu retin sloganul Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Women atunci cand acesta a fost anuntat. Modelul este unul aparte si se evidentiaza printre ceilalti sneakersi Nike Air Force 1 High LX. El intruneste particularitatile clasice Nike si le combina intr-un design curat si contemporan.

​Modelul Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens este parte din pack-ul Nike “Just do it”, ce sarbatoreste trezeci de ani de la lansarea acestui slogan si prezinta logo-ul „Just Do It”. Pictat in colori pure, sneakersii sunt confectionati din piele alba. Acestia prezinta o curea reglabila pentru glezna, cu o inchidere in jurul gulerului de spuma, iar tehnologia “Air Unit” iti confera un extra confort si te ajuta sa pasesti increzator.

Fetelor, daca vreti sa purtati ceva unic aceasta vara, nu ezitati sa alegeti noul Nike Air Force 1 High LX Do It Pack White Women! Nu este prea tarziu, mai avem timp sa ne bucuram de vara!

 

Salutari, Antonia 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick