pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
08.08.2018.

Adidas Superstar – Back to old school

Salut oameni dragi, salut camera foto, salut Adidas-ilor mei! Sunt Ciprian Ciulei, povestitorul vostru de astazi si m-am intors pentru a treia oara cu Buzz Crew, pentru a sarbatori brand-ul cu trei linii. Astazi am iesit din casa cu o singura misiune, sa te pregatim de scoala! Cum nu este niciodata prea tarziu pentru a invata lucruri noi si desi sunt putin cam copt pentru scoala, stiu sigur ca nu sunt prea batran pentru old school. Deja v-ati dat seama despre ce vorbesc... vorbesc despre acei clasici, despre cei ce nu pot iesi din tendinte, despre sneakersii cu o mie de combinatii de culori, vorbesc despre adidas Superstar!

Propun sa ne pregatim pentru scoala cu o lectie de istorie si sa stiti ca avem ceva pana ajungem la zi. Introdusi pentru prima data in 1969, Adidas Superstar a implinit anul acesta 49 de ani! Jumatate de secol, lucru ce ma pune pe ganduri... hai sa facem un exercitiu de imaginatie: mergi la magazinul de sneakersi, ii vezi pe raft si reusesc sa te vrajeasca astazi asa cum reuseau sa-i uimeasca pe parintii tai cu ani in urma. Silueta este clasica si atemporala, lucru ce a facut ca acestia sa isi gaseasca foarte repede loc in stilul urban. In anii 80 deja erau omniprezenti, iar trupa RUN DMC ii declara parte din stilul lor vestimentar oficial. Acestia le-au scris sneakersilor chiar si o melodie, numita "My Adidas".

Personal sunt foarte incantat de acesti sneakersi si consider ca reprezinta alegerea ideala pentru tinutele de zi cu zi, deoarece dau bine in cadru la sedinta foto si de asemenea sunt foarte potriviti pentru serviciu, datorita echilibrului dintre comfortul oferit de materiale si sustinerea oferita de tehnologia de fabricatie. Acum ca se apropie scoala si stiu ca vreti sa pasiti cu stil pe coridoare, dar va doriti si sa ramaneti dupa ore cu prietenii pentru a mai juca un meci de baschet, va spun cu toata convingerea...daca 49 de ani de istorie nu au facut altceva decat sa intareasca pozitia lor pe piata, atunci cu siguranta luati decizia potrivinta, bazandu-va pe Adidas Superstar.

Ii puteti gasi in magazinele Buzz in orice moment, pentru ca astfel de sneakersi, isi merita locul lor pe raft.

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine pentru o noua poveste pe Blogul Buzz.

Va doresc o zi creativa tuturor.

Ciprian Ciulei

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick