pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
22.08.2018.

NIKE AIR MAX 270 – Street style star

Salutare, prieteni!

Propoziția ce descrie pe deplin viața mea din ultimele luni ar fi “Catch me if you can”. Sunt constantă și mereu în mișcare. Acesta este stilul meu de viață și nu cred că aș putea trăi altfel. Sneakerșii sunt alegerea mea în fiecare zi, astfel încât aceștia au devenit parte din orice outfit casual, de la romantic la smart. Îi port aproape oriunde, la plimbările prin oraș, când mă întâlnesc cu prietenii și chiar și la întâlnirile de afaceri. AIR MAX 270 este modelul de încălțăminte cu care am simțit o conexiune imediată datorită faptului că este extrem de confortabil și îl pot combina foarte ușor cu alte piese vestimentare.

Air Max 270 sunt primii sneakerși din colecția Nike Air, concepuți atât cu scopul de a fi purtați ca încălțăminte pentru sport, cât și pentru a fi folosiți ca parte din outfit-ul de zi cu zi, având un aspect estetic deosebit. Design-ul sneakers-ului a fost inspirat de modelele anilor 90: Air Max 93 și Air Max 189. Air Max 270 este creat pentru cei care sunt mereu în mișcare. Confortul acestui model de încălăminte îmi asigură buna dispoziție indiferent de cât de agitată este ziua mea. Este conceput cu grijă pentru a garanta confortul mult dorit și pentru a oferi un suport excelent piciorului și gleznei. Materialele folosite la fabricarea acestuia sunt ușoare, iar talpa este special realizată, fiind umplută cu aer. Sneakerșii aceștia sunt de departe cei mai confortabili pe care i-am purtat vreodată!

Air Max 270 este cu cu siguranță vedeta stilului urban. Asigură confort tuturor celor care îsi petrec majoritatea timpului purtând sneakerși. Este un model cu adevărat drăguț, stylish, modern și confortabil – ce îți poți dori mai mult de la o pereche de încăltăminte? Eu am fost cucerită instant atunci când i-am descoperit. Sunt sigură că și pentru voi va fi dragoste la prima vedere.

Selma 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick