pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
26.09.2018.

A T T I T U D E _?

In ultima vreme ii aud pe prietenii mei spunand ca vor sa se intoarca in tara lor. Am fost confuza… nu intelegeam de ce vor sa plece. I-am intrebat acest lucru si mi-au raspuns cu entuziasm ca isi doresc conditii mai bune de trai, iar banii nu sunt o motivatie pentru ca ei sa ramana. Hmm… interesant. Am inteles ca isi doresc un mediu mai agreabil, mai bland. Sincer, asta imi doresc si eu. Meditand asupra acestui subiect mi-am amintit cuvintele unui om drag mie, care imi spunea deseori ca este sanatate pentru minte sa privesti intotdeauna partea plina a paharului. Viata nu ne ofera doar bucurii, insa cred ca in orice situatie de criza exista si beneficiI mai mult sau mai putin evidente. Atitudinea este totul. Trebuie doar sa ne mentinem mintea deschisa si sa ne canalizam atentia asupra aspectelor pozitive ale experientelor. Ce poate fi mai frumos decat sa descoperi puterea gandului, magia unei idei si forta gandirii pozitive alaturi de un partener?

Cred cu tarie ca veti fi cu totii de acord ca noul model Adidas SambaRose si rochia cu cele trei dungi sunt parteneri perfecti pentru a pasi increzatori pe calea schimbarii spre o gandire pozitiva. La aceasta sedinta foto am decis sa port rosu, pentru ca refuz sa spun verii “la revedere”. Se spune ca sneakersii cu platforma nu sunt adecvati pentru a fi purtati zilnic, insa am petrecut ore in sir si kilometri intregi pe strazile Greciei cu SambaRose si a fost extraodinar… nu mi-am simtit picioarele obosite nicio secunda. Un alt plus al acestor sneakersi este ca interiorul ramane complet uscat in ciuda vremii ploioase. Adidas Samba ne surprinde cu o combinatie de culori potrivita pentru toamna: bej si negru.

Exista intotdeauna flori pentru cei care doresc sa le vada… As vrea sa fiu o albina, mereu vesela si in cautarea celor mai frumoase lucruri. De data asta mi-am indreptat atentia asupra noului model Adidas SambaRose.


Bzzz,

Mimi

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick