pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
17.10.2018.

May the Force be with you!

Salutare, prieteni! Mai intai de toate vreau sa ma prezint, eu sunt Marina, cel mai nou membru Buzz Crew. Alegerea mea este un model nou de sneaker si o sa va mai dau un indiciu – face parte din familia Nike Air Force 1.


Oamenii care ma cunosc stiu cat de mult ador incaltamintea Nike. Prima mea pereche a fost bineinteles de la acest brand minunat. Sunt un copil al anilor 90, crescut in orasul Zemun din Serbia, unde Nike a reprezentat o puternica influenta in cultura urbana.

Nu ma pot abtine sa nu adaug in colectia mea de sneakersi fiecare model nou Air Force, pentru ca in fiecare gasesc acel ceva si tot ce stiu atunci cand ii vad este ca trebuie sa fie ai mei. Acum m-am indragostit de noul model Nike Aire Force 1 Sage low si am hotarat sa va impartasesc si voua in acest articol cateva informatii si impresii.


Din anul 1982 au existat schimbari, dar nu semnificative. Primul model Force avea sireturi pe lateral, ceea ce nu este cazul astazi, dar cine stie – poate acest detaliu va reveni la un moment dat. Pana acum au fost concepute 1800 de palete de culori pentru acesti sneakersi. Cateva modele mi-au placut extrem de mult: acela alb cu logo-ul cu imprimeu leopard, cel violet cu logo-ul turcoaz si cel care are partea superioara precum pielea de aligator. Sic, nu-i asa?

Cel mai interesant detaliu al sneakersilor Air Force este acea placuta metalica plasata pe sireturi. Din 1982 forma si materialul s-au schimbat, dar ceea ce este scris pe placuta a ramas intotdeauna la fel: AF1. Pentru mine Air Force 1 este o mare descoperire. Apreciez incaltamintea care isi pastreaza buna calitate, in ciuda trecerii timpului.

Am scris acest articol pentru a va anunta ca noii sneakersi Air Force 1 Sage low ajung in magazinele Buzz. Talpa este mai inalta si intregul sneaker este mai ingust, astfel incat arata ca o iteratie mai feminina a design-ului clasic Air Force. Atunci cand i-am probat, am stiut imediat ca sunt in topul preferintelor mele. Sunt incantata ca se potrivesc oricarui outfit. Imi sunt atat de dragi! Voi ce parere aveti?


Marina

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick