pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
14.11.2018.

New Force is Utility!

Salutare, prieteni. Pentru inceput, numele meu este Vojislav, dar imi puteti spune Voja sau Tarzan. Daca nu stiti cine sunt, este timpul sa ma cunoasteti prin intermediul acestui articol, in care va voi vorbi despre noii “Nike Force“ – Nike Air Force 1 Utility.

Atunci cand am vazut pentru prima oara o pereche Air Force 1 eram la varsta copilariei. Urmarind concertele trupei N.W.A,  am observat ca Dr. Dre si Ice Cube purtau cei mai cool sneakersi pe care ii vazusem pana atunci. Eram gelos, recunosc, insa bucuria a sosit in momentul in care am cumparat prima pereche.

Odata cu trecerea timpului, Nike a prezentat numeroase variante ale acestui sneaker clasic, in diferite culori. Nu as putea sa imi imaginez colectia de sneakersi fara legendarii Nike Air Force 1, Air Max 97, Air Jordan, Presto, dar si alte modele create in colaborare cu diversi designeri. Acum, Nike Air Force 1 Utility este preferatul meu.

Noul design al acestor clasici este absolut uimitor. Fabricati din piele alba, cu multe detalii interesante si cu recunostibila talpa Air Force, Nike Utility este o declaratie de stil, ce poate fi asortata unei varietati de tinute, de la estetica specifica iubitorilor de hype, pana la cele de inspirate tech. Din momentul in care i-am vazut in magazinul Buzz nu m-am mai putut dezlipi de ei.

Voua va plac?


Peace,
Voja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick