pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
29.11.2018.

MY ALL TIME FAVES: NIKE AIR MAX 90

Cand vine vorba de sneakersi, optiunile sunt multiple. Design-ul lor s-a schimbat si in prezent reprezinta unul dintre cele mai populare produse in materie de incaltaminte.
Acum, cand avem atat de multe alternative, este greu sa mai gasim o versiune unica prin care ne putem exprima gusturile. Daca esti un cunoscator al fashion-ului, atunci alegerea este si mai dificila. Cum poti face cea mai buna selectie din sutele de modele care iti plac? Sneakersii ar trebuie sa se potriveasca personalitatii noastre si sa reprezinte completarea decisiva a oricarei tinute. Intr-un final, acestia ar trebui sa fie "membrii cei mai de pret ai echipei pe care o formam impreuna", pentru ca ii purtam intreaga zi. Odata ce ai gasit perechea favorita de sneakersi, nu vei mai vrea sa ii mai descalti. Noul model Air Max 90 a fost pentru mine incaltamintea de care m-am indragostit din primul moment in care am vazut-o. Culoarea preferata, silueta bine cunoscuta si confortul specific au facut din acest sneakers, noul meu camarad.

Nike Air Max iti face alegerea mai usoara, pentru ca ii target-eaza pe cei care pun confortul pe primul loc, dar in acelasi timp, isi doresc incaltaminte de foarte buna calitate, durabila si rezistenta. Air Max 90, dupa cum ne indica si numele modelulul, a fost conceput in 1990. Acesta a devenit un model clasic si reprezinta acum un must-have. E confortabil, arata genial si aceste calitati ii aduc popularitate. In plus, iti ofera libertatea de a fi mereu si in pas cu moda, oriunde te-ai afla.

In ultimele trei decenii a existat un numar remarcabil de sneakersi Air Max. Sincer, consider ca acestia nici nu au nevoie de promovare. Air Max 90 isi fac singuri publicitate. Cu siguranta ai deja in colectia ta sneakersi Air Max 90 si astepti cu nerabdare noutatile. Din acest motiv, te sfatuiesc sa incalti vechii Air Max si sa te indrepti catre cel mai apropiat magazin Buzz pentru a descoperi cel mai recent model. “The 90s” s-au intors in cea mai buna forma posibila.

 

Selma

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick