pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
05.12.2018.

Be the PUMA for the holidays

Sarbatorile vin si aduc o data cu ele o multime de seri petrecute cu prietenii, dar si petreceri corporate, la care toata lumea intreaba “Unde iti vei petrece Ajunul Anului Nou?”

Aceasta perioada a anului este ocazia perfecta pentru a va actualiza toate outfit-urile cu o pereche de sneakersi minunati. Va dau o mana de ajutor pentru a nu mai pierde timpul cautandu-i: Puma Suede Heart Athluxe este cea mai buna alegere.

Sneakersii Puma Suede Heart Athluxe sunt suficient de cocheti pentru o petrecere, dar potriviti si pentru o iesire in oras in timpul zilei.  Fie ca alegeti sa purtati rochie, fusta sau pantaloni, acesti sneakersi Puma vor veni perfect, deoarece pot fi integrati in orice fel de tinuta. O pereche ideala de sneakersi este esentiala atunci cand iti doresti ca outfit-ul tau sa arate impecabil. Din fericire acest model iti ofera posibilitatea de a-i combina cu o rochie, pentru ca tu sa fii sic de la inceputul petrecerii pana la sfarsitul acesteia.

Atunci cand vine vorba de confort, nu trebuie sa facem compromisuri. Sneakersii Puma Suede Heart Athluxe sunt atat de comozi... si mi se pare genial ca te poti bucura de un look fancy, simtindu-te in acelasi timp foarte confortabil. Prin urmare, astept cu nerabdare sarbatorile: voi dansa, voi sari de bucurie, si ma voi distra, pentru ca voi purta Puma Suede Heart Athluxe.

Modelele Puma Suede sunt cele mai populare dintre toate modelele Puma. Succesul brand-ului ar fi de doua ori mai mic daca acesti sneakersi minunati nu ar exista. Ca parte a comunitatii urbane a anilor ’80, Suede a fost prezent la unele dintre momentele istorice cu adevarat definitorii pentru intreaga lume. Suede Heart este un model legendar si pentru a-i impartasi dragostea pe care i-o purtam, a fost premiat cu o funda supradimensionata. Construiti din piele intoarsa si cu un imprimeu metalic pe sireturi, acesti sneakersi capata un efect glam si feminin. Sunt fix ceea ce cautam pentru sarbatori, deoarece pot fi integrati perfect in tinutele festive.

Perechea mea Suede Heart este deja pregatita pentru petrecerile ce urmeaza. O voi purta atunci cand voi spune la revedere acestui an magnific si atunci cand voi face primul pas in Noul An, ce sigur ne asteapta cu noi experiente frumoase.

Va doresc sarbatori fericite tuturor.

Cu dragoste,

Suz & Iva

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick