pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
12.12.2018.

Collecting Jordan sneakers is about passion, not numbers

Hello,

Ma numesc Alexander Peltekov, dar sunt cunoscut in rap sub pseudonimul Alex P.

Compun musica de la inceputul anilor ’90, cand eram inca la varsta copilariei. M-am nascut si am crescut intr-un cartier situat la periferia Sofiei si inca locuiesc aici. Am calatorit in multe tari si chiar am locuit o perioada in unele dintre ele, insa cel mai bine m-am simtit in Bulgaria. In muzica mea vorbesc despre aspectele care conteaza pentru mine, despre problemele din tara mea si despre ceea ce consider ca este important pentru societatea noastra.

In anii de glorie ai lui Michael Jordan, ai baschetului si ai hip-hop-ului am avut zeci de perechi Jordan. Ultimii sneakersi pe care i-am alaturat colectiei mele sunt Jordan Spizike. Acestia sunt aparte, foarte sic si imi place sa ii port iarna, pentru ca sunt inalti si ofera un bun suport gleznelor. Apreciez de asemenea colaborarea cu celebrul regizor Spike Lee pentru crearea acestor sneakersi senzationali - Jordan Spizike.

Intereseul meu pentru modelele Jordan a inceput in anii ’90. In acea perioada era o adevarata provocare sa fii un fan al stilului hip-hop, pentru ca accesul catre aceasta cultura era limitat in Bulgaria. Verisoara mea studia la New York si de fiecare data cand venea acasa ne aducea cadouri: casete audio cu Dr. Dre, dar si albume N.W.A. Asa am inceput sa ador muzica hip-hop, dar si sneakersii Jordan. Cu ceva timp inainte puteam asculta doar unele topuri musicale pop, la radio.

Tot in anii ‘90 am inceput sa joc baschet, dar nu existau canale de sport si nu puteam urmari meciuri, in mod regulat. Din fericire, vecinul meu era antrenor de baschet si puteam viziona meciuri NBA inregistrate pe casete, la el acasa. Nu aveam cum sa nu il observ pe Michael Jordan, chiar daca pe atunci, inca era un jucator tanar. Miscarile sale erau recunostibile, avea propriul stil. Nu a mai durat mult pana sa il declar favoritul meu absolut.

Nu imi amintesc cu exactitate, cand mi-am cumparat prima pereche de sneakersi Jordan, dar stiu ca deja lucram si ca imi puteam permite sa mi-i cumpar singur. Atunci cand eram copil si am mers la un magazin cu tatal meu - am vazut modelul Retro 9. Mi-l doream atat de tare, dar marimea pe care o aveau disponibila era prea mica. Am inceput sa plang, spre uimirea tatalui meu.

In ziua de astazi, nu mai trec prin asemenea dificultati. Sneakersi mei preferati sunt comfortabili, iar eu nu imi mai fac griji. Spizike sunt exact asa, pentru ca sunt un hibrid al caror design combina cele mai bune caracteristici ale altor modele precum Air Jordan 3, 4, 5, 6, 9 si 10.

De-a lungul timpului am detinut in jur de 50 de perechi de sneakersi Jordan. Am cateva perechi pastrate special pentru a juca baschet, deoarace sunt foarte confortabili atunci cand joci pe asfalt. Pe cei care arata foarte cool ii folosesc in sedintele foto si atunci cand sunt pe scena, iar printre aceste perechi, se numara si Jordan Spizike.

Si povestea continua. Fiul meu stie deja cine este Michael Jordan. Singurul lucru pe care il regret este acela ca nu a avut ocazia de a-l vedea jucand. De asemenea, stie care sunt sneakersii Jordan si deja are propriile modele preferate.

 

Toate cele bune,

PEEZY

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick