pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
13.02.2019.

One Premium Story

Hey, iubitorilor de fashion… a trecut ceva timp de la ultimul blog story.

Nu am uitat sa va scriu, dar se pare ca atunci cand ai in fata tortul pentru cea de-a 30-a aniversare si vine momentul sa sufli in lumanari pentru a-ti pune o dorinta, ceea ce-ti doresti cel mai mult este timp liber… iar acel timp liber cu siguranta nu iti doresti sa il petreci in fata tastaturii.

Simteam nevoia sa-mi ofer mie insumi momente de liniste, de relaxare “and get some air”… Si da… atunci cand spun “air” vreau sa va duc cu gandul la Air Max. Air Max 1 se intoarce cu o varianta in nuante de verde. Orasului i-a lipsit aceasta culoare in aceste zile mohorate de iarna, in care au fost taiati atat de multi copaci.


Am scris primul blog story pentru Buzz Sneakers Station in 2016, iar primii sneakersi cumparati din magazinul Buzz au fost Air Max 1.

Air Max 1 a fost lansat cu mult timp inainte, cam acum 30 de ani, cand Tinker Hatfield a avut ideea de a scoate design-ul interior al sneakers-ului la suprafata. Centrul National de Arta si Cultura Georges-Pompidou a reprezentat inspiratia pentru aceasta schimbare a design-ului.  Ideea companiei Nike de a angaja un architect pentru a proiecta sneakersi nu este atat de iesita din comun, intrucat astro-cercetatorul Marion Frank este responsabil pentru functionalitatea binecunoscutei perne de aer.

Air Max 1 Premium are o culoare atat de fresh, incat aproape ca miroase a Pino Silvestre. Sunt deja familiarizat cu gradul de confort pe care ii ofera, si pot spune ca sunt perfecti pentru o zi insorita de februarie.

Si daca tot vine vorba despre lucruri noi, vreau sa anunt un eveniment. Unul dintre cele mai mari festivaluri regionale de hip-hop “2Ho4Stage Fest” se va organiza din nou in Belgrad. Sustinuti de Buzz Sneaker Stations, ne vom bucura de muzica hip-hop timp de trei zile, intr-un spatiu ingenios si urban: Dorćol Plat.

Pe langa renumiti MCs, precum Franky, Indigo, Contra, Candy si formatiile Bad Copy si Sizip, festivalul va gazdui si dansatori celebri, artisti graffiti si DJs. De asemenea, sneakerheadsii se vor intalni pentru a prezenta tuturor colectii celebre, vor fi si sneaker’s Clean Up corner, bazar, gaming corner, expozitie de tatuaje, ateliere de desen si dans si multe alte lucruri interesante.

Biletele sunt deja in vanzare. Dragi fani ai culturii urbane, ne vedem in perioada 22-24 februarie in Belgrad!

 

Lex

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick