pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
20.02.2019.

Some shoes make you feel like there is nothing impossible

Hey,

Eu sunt Zvezdi. Cu siguranta ma cunoasteti daca sunteti fani ai blog-ului Mint Stories - spatiul meu digital pentru creativitate, inspiratie, schimb de idei, ganduri si noi destinatii. Cu o parte dintre voi m-am mai intalnit aici, alaturi de frumoasa echipa Buzz din care fac parte si Kalin, Alex P, SkilleR si DJ Doncho.

In blog-ul meu ma concentrez pe fotografie, calatorii si moda. Cel mai frumos lucru intr-o zi de munca este oportunitatea de a avea control complet – cand incep, cand termin, ce trebuie sa se intample, unde, cum, cu cine si de ce. In timp, am realizat ca atunci cand lucrezi pentru tine, depui mult mai mult efort si interes, iar satisfactiile sunt pe masura. De asemenea, lucrez in marketing, publicitate, brand management, dezvoltarea unor viziuni complete pentru diferite brand-uri. Imi place foarte mult ca invat mereu lucruri noi si cunosc oameni interesanti si frumosi. Pur si simplu ador job-ul pe care il am!

Cred ca afinitatea mea pentru fashion este legata de pasiunea pentru fotografie. Sunt foarte entuziasmata atunci cand vin cu idei in functie de diferitele concepte, iar intregul proces este absolut incantator. Nu stiu daca imi place mai mult sa fiu in fata sau in spatele camerei foto, dar cu siguranta  sa planific cadrele si tinutele este un hobby si o placere imensa.

Stilul meu personal nu este neaparat corelat cu noile tendinte ale modei, insa este unul de baza, minimalist si mereu in schimbare. Atunci cand imi aleg o tinuta, intotdeauna incaltamintea trebuie sa iasa in evidenta. In acest moment, modelul meu favorit este New Balance 997H. El reprezinta piesa de rezistenta a outfit-urilor mele in aceasta primavara.

II prefer pentru ca are un aspect placut, dar acesta nu este singurul motiv. Nu sunt unul dintre acei oameni care isi strica starea de spirit atunci cand, de exemplu, dimineata isi pateaza hainele cu cafea. In ultimii ani am devenit mai mult practica decat trendy.

Cel mai confortabil ma simt intr-o pereche de pantaloni cu talie inalta, camasa, jacheta denim si perechea New Balance, cu care pot cuceri lumea.

New Balance 997H ma poarta inapoi in copilaria mea si imi aduce oarecum o nostalgie placuta. Imi amintesc de momentele in care nu aveam griji, purtam incaltaminte roz si alba, iar modelele care se gaseau erau unisex. Stiu ca baiatul vecinului meu avea aceeasi pereche ca si a mea. Ii facea o deosebita placere de a ma calca pe picior pentru a sublinia ca purtam aceiasi sneakersi. Cred ca era modul lui de a-mi arata ca ma place.

Detaliile sneakersilor New Balance 997H sunt atat de simple si curate… iar ei sunt irezistibil de draguti. Atunci cand pasesc cu ei pe strada simt ca nimic nu este imposibil. Fie ca ii port alaturi de pantaloni cu talie inalta si cu un blazer, fie cu o rochie neagra si cu o jacheta denim, ma simt excelent.

Imi amintesc mereu ca nu este important cum se imbraca oamenii, ce vor sa transmita sau ce doresc sa demonstreze – cel mai important este felul in care o persoana se simte in pielea ei, fara a simti nevoie sa se justifice.

Ne vedem curand,


Zvezdi

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick