pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
28.03.2019.

FILA IS FINALLY HERE

Salut, dragi prieteni! A trecut ceva timp de la ultimul blog story si va marturisesc ca am asteptat exact acest moment pentru o noua intalnire cu voi. Cu siguranta va intrebati de ce tocmai acest moment… pentru ca vreau sa va pun la curent cu cele mai “proaspete” vesti: brand-ul FILA este acum prezent in magazinele Buzz! Am primit pe Instagram o multime de mesaje de la voi, in care eram intrebata de unde am achizitionat sneakersii FILA Disruptor.

M-am intristat ca a trebuit sa va spun ca nu este niciun loc pe aici de unde ii puteti cumpara, pentru ca stiu cat de dezamagita sunt eu cand primesc astfel de raspunsuri. Problema a fost insa rezolvata de Buzz. Pe langa modelul clasic pe alb, este acum disponibila o paleta de culori foarte cool si nu m-am hotarat inca ce pereche voi alege. Inainte de a va marturisi care este noua varianta preferata, vreau sa va ofer cateva detalii despre brand-ul FILA, care a avut o revenire glorioasa anul trecut.

Stiati ca brandul Fila are o istorie mai lunga decat Nike, Adidas si Puma? A fost infiintat in anul 1911. Cu totii cunostem ca de cativa ani, incaltamintea sport ocupa un loc important in lumea modei si a trend-urilor, astfel ca intoarcerea pe piata a brandului Fila este o miscare strategica inconjurata de logica. Stilul lui Gosha Rubchinskiy este prezent in produsele Fila inca din 2016, cand acesta si-a lasat amprenta asupra design-ului.

Cand vine vorba de sneakersi sunt impresionata de doua lucruri. Primul este, bineinteles, talpa inalta, iar al doilea este confortul. Pentru mine acestia sunt cei mai confortabili sneakersi pe care i-am incaltat si silueta lor vine bine oricui. Indiferent ca purtati o marime mare sau mica, cu siguranta vor arata uimitor. Culoarea roz este perfecta pentru primavara-vara si m-am indragostit instant de ei, dar daca va doriti sa ii asortati usor la orice tinuta, vi-i recomand pe cei albi. Eu ii port pe ai mei cu orice ocazie intr-o multime de combinatii, de la sosete in culori neon, pana la jachete formale si tinute elegante. Consider ca diversitatea este cheia unui mix vestimentar bun, iar acesti sneakersi intregesc orice idee indrazneata.

Pana data viitoare, bucurati-va de zilele insorite si va rog sa imi trimiteti parerile voastre atunci cand va achizitionati o noua pereche de sneakersi.


Una Krlić

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick