pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
10.04.2019.

THE BALANCE

Sneakersii New Balance au fost intotdeauna un mix de noi tehnologii si spirit retro sport. New Balance 247 este rezultatul intentiei brand-ului de a imbina stilul sport cu cel de lifestyle.

Modelul New Balance MS247 este unul mai mult sport, insa acest aspect nu ar trebui sa te impiedice sa il porti cu fiecare ocazie si la orice outfit. Non-culoarea negru aflata pe partea superioara, talpa alba si accentele gri si rosii asigura un aspect cool al sneakers-ilor. Si acest model New Balance, la fel ca toate celelalte, este super confortabil, deoarece materialul din mesh se muleaza perfect pe piciorul tau.

Sireturile plate ofera sneakersilor New Balance MS247 un look aerodinamic. Design-ul este special conceput pentru oamenii foarte activi, flexibilitatea modelului NB 247 oferindu-ti confort la fiecare pas.

Acesti sneakersi te vor fascina cu design-ul lor minimalist si astfel iti vor deveni foarte rapid camarazi de nadejde, pentru ca nu te vor dezamagi chiar daca ii vei purta zilnic. Sunt foate usor de incaltat si pe mine acest detaliu ma ajuta extrem de mult, deoarace sunt mereu pe graba.  Vreau sa profit de orice moment, pentru a face lucrurile care ma pasioneaza.

Stay comfortable, stay cool, and stay awesome!

Jane

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick