pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
08.05.2019.

PASSION OBSESSION – NIKE AM 97

Salutare, prieteni! Sunt Vekac, un nou membru Buzz. Sunt originar din Banja Luka, iar pasiunea mea este muzica. Aceasta a devenit un stil de viata; cant rap, cunosc trei instrumente musicale si sunt implicat si in procesul de productie.
Pe langa muzica, sneakersii au fost intotdeauna in atentia mea, iar Nike este brand-ul preferat.
Astazi stam putin de vorba despre noul model NIKE AIR MAX 97 LX. Este unic si la primul contact vizual am decis sa il cumpar.

Revolutionara talpa Air a fost prima data introdusa in anul 1978. Nike Air Max 1 debuteaza in 1987, cu indrazneata ideea de a expune la exterior tehnologia Air, lasand astfel admiratorii sa priveasca secretul din spatele confortului oferit de talpa Air. La doi ani dupa ce Nike Air Max 95 a extins vizibilitatea pernei de aer pana in partea din fata a sneakersilor, Nike Air Max 97 vine cu prima capsula de aer ce se intinde pe toata suprafata talpii. In scurt timp, acest model a patruns in lumea alergatorilor, lucru pe care Nike il urmarea inca din etapa de design. Elementele de constructive, asemanatoare valurilor, impun senzatatia de miscare in aspectul produsului, acestea ramanand neschimbate pana in prezent. De cate ori merg in magazinul Buzz ma opresc la Air Max 97 si ma gandesc ca sunt atras de ei datorita design-ului fluid si paletelor de culori, iar istoria bogata a acestora vine ca un bonus ce ii face si mai importanti pentru mine.

Nike Air Max 97 LX are un design classic, asemanator unor valuri si cu perna de amortizare Max Air, colorata complementar. Acestia iti aduc un aport de culoare si stil care dureaza. Culoare lor este o nuanta neobisnuita de albastru, care in functie de unghiul la care ii privesti, afiseaza relexii violet. Desi ies in evidenta, indiferent de tinuta pe care o alegi, acest lucru nu afecteaza aspectul general al hainelor. Pentru ca sunt construiti din piele sintetica, sunt extrem de rezistenti si usor de curatat, ceea ce ii face sneakersii ideali indiferent de vremea de afara. Talpa din cauciuc aduce un aport de rezistenta si confort pantofilor. De fapt, rezistenta pare a fi caracteristica numarul unu a acestora, iar amortizarea Air Max ii transforma intr-un rasfat pentru picioarele tale. In timp ce port acest model, pe strada, mi se intampla adesea sa observ priviri care il admira. Culorile unice ale sneakersilor pur si simplu nu te pot lasa indiferent.

Pana in prezent Nike nu a reusit sa ma dezamageasca cu acest model, ci dimpotriva, sunt uimit de combinatia de comfort si estetica. Indiferent ca il porti la o plimbare sau cand iesi in oras si nu esti convins de tinuta pe care o doresti, crede-ma, Nike Air Max 97 LX este o alegere curajoasa, astfel ca, vei iesi cu siguranta in evidenta. Si inca un lucru, artistii - modelele fanilor - trebuie intotdeauna sa iasa in evidenta, sa fie diferiti si sa se gandeasca intotdeauna de doua ori, la aceste aspecte. Nike tocmai a facut aceasta alegere, mult mai usoara. Buna treaba!
Peace out.

Vekac 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick