pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
15.05.2019.

BEND A KNEE TO 720 DEGREES OF VISIBILITY

Salutare. Eu sunt Adnan Bro, iar acesta este primul meu blog story. Sunt incantat sa fac parte din echipa Buzz si va marturisesc sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare. Inca de cand eram copil adoram provocarile si toate lucrurile noi pe care le intampinam.
Primavara ne aduce zile luminoase, noi idei si tendinte. Pentru ca sunt un membru nou in familia Buzz, voi alege ca in acest blog story sa va povestesc despre un nou model Air Max: Air Max 720.
Sneakersii Air Max nu erau prima varianta atunci cand voiam sa-mi achizionez incaltaminte, insa o data cu lansarea colectiei Throwback Future acest lucru s-a schimbat si acum pot spune ca imi plac foarte mult. Sunt un fan al stilului retro, atat in videografie, cat si in tinutele de zi cu zi, iar design-ul modelului 720 este inspirat de siluetele legendare din anii ‘90.  Un alt aspect care ma incanta extrem de mult este talpa, formata dintr-o capsula imensa de aer, ce ofera bine-cunoscuta amortizare a tehnologiei Air, dusa la un nou nivel de performanta. Aie Max 720 ne surprinde cu o multime de combinatii de culori, fiecare dintre ele avand acel “quelque chose”.
Simplitatea permite design-ului sa vorbeasca de la sine, iar cuvintele “less is more” capata sens.
In cazul in care va intrebati de unde provine numele 720, aflati ca acesta reprezinta suma unghiurilor din care poti vedea talpa: 360 de grade vizibilitate orizontala si 360 de grade vizibilitate verticala. Este cea mai completa implementare a tehnologiei Air din toata gama Air Max. Merg pe ideea ca ma voi simti mai confortabil cu cat am mai mult aer sub picioare, iar Air Max 720 imi confirma rationamentul.
Fie ca filmez un clip pentru Youtube, ca fac o fotografie pentru Instagram sau ca ies in oras, acest model este intotdeauna pregatit pentru a cuceri strazile. Credeti-ma, strazile din San Andreas tanjesc dupa acesti sneakersi!

Sper ca v-a placut acest blog story si ca ne vom revedea in curand. Daca v-am starnit curiozitatea cu privire la Nike Air Max 720, va informez ca acesta va fi disponibil in magazinele Buzz si pe site, incepand cu 24.05.2019.

AdnanBro
 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick