pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
22.05.2019.

THE FUTURE WITH ACCENTS OF RETRO

Anul acesta cu totii am cautat inspiratia in stilul retro si, privind inapoi in trecut, am redescoperit culoarea, formele indraznete si am readus in tendinte curajul explorarii, imbinat cu stilul minimalist si design-ul intentionat. Adidas a orchestrat o simfonie a dorintelor din trecut cu noile tehnologii, astfel ca aceasta partitura numita NMD a primit tot ce brand-ul avea mai bun de oferit.

Intrand in magazinul Buzz Sneakers, ma intrept usor spre sectiunea brand-ului cu trei stripe-uri si ii zaresc pe ei cum ma asteapta asezati, nu pe un raft, ci mai degraba pe puntea dintre doua ere diferite, cu varful indreptat spre viitor si cu calcaiul sprijinindu-se pe stilul retro. Dorinta mea de explorare a fost reaprinsa instant de catre Adidas NMD R1 si am simtit ca neaparat trebuie sa fie ai mei. La nici doi pasi distanta, am gasit si un hanorac care se combina perfect cu sneakersii.

Zilele de vara si-au intrat in depline drepturi acum, si dupa ce le-am asteptat cu nerabdare parca prea multa vreme, eu mi-am pus in gand sa-i ies in cale soarelui cu fiecare ocazie primita. Adidas NMD sunt sneakersii perfecti pentru zilele calduroase. Construiti asemeni unei sosete, dintr-o tesatura continua ce iti urmeaza fidel liniile piciorului, aproape ca uiti de prezenta lor. Imi place faptul ca, desi nu isi fac simtita prezenta pe parcursul activitatilor obisnuite, atunci cand ai nevoie de performanta, tehnologiile lor de fabricatie sunt acolo sa iti ofere siguranta. Talpa este brazdata de un sistem foarte eficient de stabilizare, construit din spuma EVA si care mentine activ acel incredibil raspuns la impact, oferit de tehnologia Boost. Stratul de contact al talpii este fabricat dintr-un cauciuc durabil si eficient din punct de vedere al aderentei. Se simt usori si comfortabili, indiferent de locul in care ma poarta creativitatea, de pe strazi, in cautarea cadrului perfect si pana la sesiunile de lucru din studio.

Daca si tu esti in cautarea urmatorului tau Adidas NMD R1, prietenii nostri de la Buzz cu siguranta au sneakers-ul potrivit pentru tine. Va multumesc ca mi-ati fost alaturi in acest blog stor; a fost o placere sa impartasesc cu voi descoperirea mea dintr-o zi calduroasa de primavara.

 

Pana data viitoare, ramaneti energici, ramaneti creativi!

Cíprian Ciulei

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick