pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
12.06.2019.

BIG COMEBACK OF ADILETTES

Exista o vreme in care papucii erau purtati doar la plaja pentru ca practic au fost creati pentru aceste situatii. Dar, celebrul model Adilette a castigat intreaga lume, a facut chiar un pas inainte si a devenit un fashion statement.

Sunt pasionata de tot ceea ce inseamna vintage si trebuie sa recunosc ca m-am bucurat atunci cand papucii lansati in anul 1972 au revenit la moda. Chiar daca initial au fost purtati ca parte dintr-un outfit sport, baietii si fetele din intreaga lume au aratat ca papucii Adidas se pot asorta si la un outfit de strada.

 

In afara de beneficiul confortului, ceea ce m-a atras la acest model este design-ul usor de recunoscut, care complimenteaza orice outfit. Daca ar fi sa subliniez un singur lucru la papucii Adidas este sentimentul de libertate si posibilitatea de a mixa elegenta cu vibe-ul sportish.

Intotdeauna am sustinut ca stilul personal trebuie sa exprime autenticitatea. Indiferent de alegerea in materie de fashion, papucii Adidas te pot scoate din zona de confort. Este modelul perfect pentru plaja, street style si una dintre cele mai fashioniste reveniri ale momentului. 

Am combinat papucii mei Adidas cu una dintre rochiile mele preferate de vara, tot de la Adidas. Bineinteles, palaria este piesa la care nu pot renunta, pentru ca este un element basic, simplu, clasic, care iti ofera siguranta in materie de fashion.

 

Daca vreti sa fiti parte din trend-ul Adidas, va invit sa vizitati orice magazin Buzz si sa va alegeti perechea preferata. Abia astept sa va vad outfit-urile.

 

Pana data viitoare, fiti voi insiva!

 

 

Dziv

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick