pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
26.06.2019.

NEW BALANCE 997 – a tale of authenticity

Esti pasionat de sneakersi? De running? Sau poate de amandoua? In orice caz, daca nu esti nici unul dintre aceste 2 lucruri, as putea trece cu vederea faptul ca nu esti la curent cu noul New Balance 997 Acesta nu este un model care si-a cladit reputatia pe culori ostentative sau tehnologii inovative. Nu a fost alegerea nici unui pusti al anilor ’90 pentru ca altfel risca sa fie ridiculizat de catre colegii de scoala. Acesta este un model cu o poveste unica, povestea 997 despre cum calitatea vorbeste de la sine, fara a ridica vocea.

New Balance isi intregeste colectia de vara cu un colourway care acapareaza atentia - “Dark Current / White Peach”. Heritage-ul modelului sta in detaliile care se regasesc in silueta legendara, 997 fiind o expresia a stilului clasic New Balance ca nici un alt model. Varianta moderna beneficiaza de un upgrade pastrand insa aceleasi materiale premium si amortizarea ENCAP.

Stii ce imi place cel mai mult la New Balance 997 MS997XTB? In afara de tehnologie si poveste, bineinteles. Imi place ca atunci cand porti 997 inseamna ca porti 997, nimic mai mult. Daca vrei sa exprimi mai mult de atat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te incalti cu NB 997 si sa iesi afara pentru a face lucruri importante, care sa aminteasca de tine.

Ramai autentic,

Ciprian Ciulei

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick