pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
07.08.2019.

I got that Rasta vibe

Salutare fratilor si surorilor mele iubitoare de sneakersi! Este acea perioada din an cand toate vibratiile bune se aduna laolalta. Soarele straluceste si fiecare coltisor al orasului abunda de viata. Este o vreme cand domneste pacea si armonia, o vreme cand sarbatorim viata, cand petrecem mai des, cand mergem la festivaluri si evenimente unde figuri iconice iau cu asalt scenele si raspandesc un vibe pozitiv. Ca tot vorbim despre figuri iconice, Nike tocmai ce a lansat o noua silueta - Air Max 200, iar eu am pus mana pe o pereche imediat ce am primit vestea.

Acesti sneakersi combina trasaturi inovative ale unor modele celebre precum Air Max 270 si Air Max 720, dar importa caracteristici si de mai departe, din sfera futurismului si tehnicii. Nike a patruns adanc in ideea de ergonomie, creata din sectiuni specializate si a folosit tehnici de color blocking si variatii de textura, care contribuie la profunzimea si acuitatea design-ului.

Folosirea inteligenta si intuitiva a materialelor are un aport ridicat in rigidizarea siluetei Air Max 200. Astfel, ne putem bucura de: flexibilitatea si respirabilitatea unui mesh in zonele unde sneakersii se curbeaza in mod natural, rezistenta bucatilor de piele in zonele de stres si uzura din jurul sistemului de inchidere, stabilizarea oferita de stratul exterior de piele intoarsa si opritoarele din piele rigida din varful si calcaiul sneakersilor, ce fixeaza piciorul intr-o pozitie fixa, dar confortabila. Talpa din spuma incorporeaza o capsula Air, de mari dimensiuni si este protejata de un strat din cauciuc rezistent, ce acopera zona de contact. Cu alte cuvinte, sunt exact ceea ce te asteptai din punct de vedere al tehnologiei, din partea unui titan al industriei precum Nike, iar toate acestea vin imbracate intr-o superba paleta de culori, de inspiratie rastafariana.

Nike Air Max 200 mi-au castigat atentia si cu siguranta ii voi purta des zilele ce urmeaza, asemeni unui copil ce tocmai a primit o jucarie noua. Ma bucur ca prietenii mei de la BUZZ Sneaker Station mi-au facut cunostinta cu acest model si va recomand sa il vedeti si voi in magazinele fizice, dar si in magazinul online. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acest blog story si pana data viitoare, ramaneti autentici, ramaneti umili, onoarea vine inainte de toate!

Jah bless!

El Nino

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick