pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
22.08.2019.

Out of Fame

Salutari din partea mea – DJ Akasha. Pe langa job-ul de DJ, ma ocup de asemenea si de organizarea a diferitelor evenimente din sfera hip-hop, sub egida platformei Rock On Jamz. M-am alaturat de curand echipei Buzz si vreau sa va prezint pasiunea mea pentru sneakersi si cultura urbana, vazuta prin ochii unui iubitor al hip hop-ului.


Air Max a provocat in anii ‘90 in Bulgaria o adevarata invidie, deoarece in acea periada nu oricine ii putea avea. Fiecare detinator al acestui sneaker devenea un adevarat superstar atunci cand se plimba pe strazile orasului incaltat cu Air Max. Iata-ne astazi, din nou pe strazi, alaturi de o noua figura iconica - Air Max 200, aceasta rezultand din imbinarea caracteristicilor modelelor clasice din anii ‘90 si anii ’80, dar si a celor contemporane, precum Air Max 720 si Air Max 270. Rezultatul este un adevarat HYPE!
Imi amintesc primii mei sneakersi Air Max si felul in care ma simteam atunci cand ii purtam; parca ma transformam instant intr-un supererou. Acelasi vibe il am si acum, incaltat in Air Max 200. Este un representant contemporan al clasicilor Air Max, care ne impresioneaza cu acelasi ton revolutionar cu care Nike ne-a obisnuit de-a lungul anilor. In plus, sunt atat de confortabili…

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick