pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
28.08.2019.

The F stands for…

Nostalgie pentru anii ’90… pentru stilul si muzica din acea perioada. Acesta este sentimentul ce ma incearca in fiecare zi. In timp ce paseam in lumea Hip Hop-ului, am inceput sa observ litera F cu rosu-albastru, pe jachetele unor adevarate legende precum LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac i Nas.


In urma unui mic research pentru acest story am descoperit ca Fila a decis in anii ‘90 sa se extinda din lumea tenisului spre baschet si schi, avand reprezentanti sportivi renumiti precum Grant Hill, “noul Michael Jordan” si Alberto Tomba, shiorul Italian ale carui afise de la “Bravo” au fost expuse mult timp pe peretii din camerele prietenilor mei. De ce aceasta calatorie in timp? Ei bine, Fila a revenit si simt ca si spiritul anilor ’90 este din nou prezent. Port acum in picioare un model Disruptor, pe care l-ati fi putut gasi pentru prima data pe rafturi in anii ’90; este aproape un sfert de secol de cand reprezinta liderul acestul stil retro.


Acest sneaker este o adevarata declaratie de moda… este indraznez si cu totul special. Aceasta culoare, numita iridescent – nu este argintie, nu este verde, nici macar violet, ci un mix dintre toate acestea. Depinde din ce unghi il privesti…  Viata este un joc al descoperirii unghiurilor bune. Seamana cu ceva ce ar purta Aaliyah la sedintele foto sau la filmari si toti cei care ma cunosc situ ca acest aspect reprezinta un mare avantaj in ochii mei.

Fila Disruptor ma duce cu gandul la o naveta selenara, avand un design ce parca nu apartine acestei lumi, ci apartine lunii sau unei alte planete. Va rog sa nu purtati sneakersi fake Balenciaga, cand puteti merge la cel mai apropiat magazin Buzz pentru a achizitiona aceste perechi minuntate la un pret convenabil. Fila Disruptor este un sneaker situat pe un loc de top in lumea fashionului, fiind purtat de cei mai populari design-eri de streetwear in cele mai faimoase show-uri de moda.


Cea mai spectaculoasa revenire a brand-ului Fila abia a inceput si sunt convinsa ca vom avea multe alte surprize in viitorul apropiat.

C ya,


Suz.

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick