pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
04.09.2019.

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Persoanele apropiate din jurul meu stiu cu siguranta un lucru – ma pot numi fata Air Max. Port sneakersi Air Max in fiecare zi si nu mi-as putea imagina o zi fara ei. Colectia mea cuprinde nenumarate perechi (as putea spune chiar ca le-am pierdut numarul). Acum se completeaza cu inca un model – Nike Air Max 200.

Hypebeast este numele potrivit pentru Air Max 200, un model deosebit incat iti vine sa scoti din sifonier outfitul specific anilor ’90 cand ii incalti.

Cede-ma, nu este o coincidenta! Designul este inspirat de logo-ul Olimpiadei de Vara din Barcelona din 1992. Desigur, s-au petrecut multe schimbari de culori de atunci, dar Nike a pastrat designul. Asa cum olimpiada include numeroase sporturi, si Air Max 200 are utilizari multiple. Acest model este inspiratia mea cand vine vorba de hip hop si majorete, iar pe tine te pot inspira sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum. Nici eu nu ma asteptam sa  urc pe cele mai inalte acoperisuri, dar cand mi s-a spus ca seman cu una din celebritatile mele preferate, nimic nu m-a mai putut opri.

Avantajul la Nike Air Max 200 este faptul ca albul si negrul sunt folosite ca si culori de baza iar restul culorilor te ajuta sa le asortezi usor cu orice outfit. Te-am avertizat, vei fi atras spre hype-ul anilor ’90 – Nu degeaba i-am numit hyperbeast.

 

Te voi lasa sa te bucuri de confortul si multiplele variante de asortare ale acestor sneakersi si ne vom auzi data viitoare!

 

Photo: Zarko Radojicic & Petar Nikolic

 

Марина

A fost util acest articol

Articole similare