pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
25.09.2019.

Retro future by Puma

Va salut! Prin intermediul story-urilor anterioare am avut ocazia sa imi exprim gandurile cu privire la sneakersii mei preferati de la Adidas si Nike. Desi aproape niciodata nu am ezitat sa aleg intre cele doua brand-uri, va marturisesc ca imi place uneori sa ies din tipar si sa fac lucruri neasteptate. Prin urmare, astazi o sa va introduc in lumea brand-ului Puma, prezentandu-va noul model - Puma RS-X.

Vizitand acesta sala de jocuri arcade, am revenit cu gandul la perioada copilariei. Toate acele sunete pe 8 biti, dar si culorile neon mi-au adus un profund sentiment de nostalgie, ce caracterieaza acest sneaker. Din ce puteti vedea in fotografii, se potriveste perfect cu ambientul colorat al acestei sali de jocuri arcade.

Desi „RS” este acronimul pentru Runing Sistem, din experienta va pot spune ca sneakersii pot fi purtati la orice eveniment urban. Indiferent daca sunteti la o sesiune de alergare sau la orice activitate de zi cu zi, cutreierand strazile orasului sau vizitand astfel de sali de jocuri arcade, Puma RS-X va fi o alegere perfecta.
Sneakersii Puma RS-X sunt inspirati dupa modelul creat in anii ‘80. Asadar, in ciuda aspectului futuristic, puteti sesiza si acel vibe retro. Caracteristici distinctive ale acestui model sunt materialul din plasa, amplasat pe partea superioara pentru o buna ventilare, si talpa din cauciuc, care ofera stabilitate si aderenta maxima, indiferent de tipul de suprafata pe care pasesti. In plus, ceea ce il face atat de special este design-ul in sine; de la talpa pana la limba, puteti observa culori complementare frumos aliniate si geometrie organica pe talpa. Combinatia dintre linia futuristica si imbinarea culorilor cu croiala retro, aduc acestor sneakersi un plus de originalitate.
Sunt multumit de alegerea facuta! Trebuie sa recunosc ca atunci cand am intrat in magazinul Buzz, sneakersii acestia au fost primii care mi-au atras atentia.


Pana la urmatorul blog story, va salut calduros!

AdnanBro
 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick