pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
20.11.2019.

It’s that jolly freezing time!

Baieti si fete, se apropie! Ohhh, deja pot simti vantul suierand rece si punand stapanire pe orasul nostru frumos. Nu exista scenariu in care ma voi lasa incetinit de vremea ce vine. Sunt determinat sa am aceeasi mobilitate ca in restul anului si pe perioada iernii, iar confortul nu este o componenta la care sunt dispus sa renunt. Cu gandul asta m-am indreptat catre Buzz Sneakers, unde prietenii mei din magazin imi prezinta acesti Nike Rhyodomo, pe care intentionez sa ii folosesc ca prima linie de defensiva impotriva frigului.

 

 

Asa ca ii incalt imediat si ma pornesc la drum pentru a le face cunostinta cu locul nostru de joaca, strazile agitate ale Bucurestiului. Imi place silueta si cum se simte in picior, se muleaza bine si este intarita in locuri potrivite, astfel incat imi da incredere ca va rezista unor incercari grele. Culoarea verde kaki si designul tech sustin aspectul rigid al modelului Nike Rhyodomo, dar in realitate acestia ofera flexibilitatea si confortul unui sneaker din piele. Pe drum spre statia de tramvai, un catel agitat imi distrage atentia si calc fara nicio retinere intr-o balta din strada. Incremesc pentru o fractiune de secunda, timp in care vad cum apa curge rapid de pe sneakersi. Se pare ca Nike a adaugat un strat de protectie hidrofob, care impiedica apa sa adere la suprafata ghetelor. Apreciez aceste mici detalii neasteptate si totusi binevenite. Cu un servetel uscat, sterg rapid incaltamintea si sunt gata de a continua photo shooting-ul. Uite aici o fotografie:

 


 

Este important pentru mine sa raman in mijlocul actiunii, iar asta intotdeauna ma tine pe drumuri. Este parte din stilul asta de viata pe care l-am ales si ma bucur sa fiu mereu incojurat de acest entuziasm creativ. Pentru a fi mereu prezent, am nevoie de echipamentul potrivit, ceva ce ma protejeaza de frig afara, ceva confortabil la interior si sportiv cand este necesar. Am incredere ca Nike Rhyodomo indeplineste toate asteptarile mele. Voi stiti ca eu sunt un impatimit al modelelor Nike, pentru ca am crescut cu ele si de fiecare data cand imi cumpar o noua pereche, fac exact ceea ce imi promit ca vor face. Sunt sigur ca si de aceasta data am luat decizia potrivita.

 

 

A venit momentul sa ne luam la revedere. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si de aceasta data. Daca si voi doriti sa va achiziționați o pereche de Nike Rhyodomo, ii puteti gasi in magazinele fizice Buzz Sneakers si in magazinul online.

 

 

Pana data viitoare, va transmit toate gandurile bune,
 

El Nino

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick