pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
25.12.2019.

Fila • retro inspired •

Moda anilor ’90 este din nou in trend. Spiritul retro iese in evidenta prin autenticitate si culori indraznete, iar FILA ne surprinde astazi cu un nou model - FILA DISRUPTOR P LOW WMN!



Uitandu-ma la fotografiile cu mama din vremea cand era adolescenta, am descoperit un styling senzational, piese vestimentare neobisnuite, dar si sneakersi foarte cool. Mi-am imaginat de multe ori avand un stil similar, insa cu sneakersi in culori indraznete. In cele din urma, Buzz imi citeste gandurile, combinand designul anilor ’90 cu indrazneala pe care o avem astazi. Acest model incanta toate generatiile. Cu totii vrem sa ne intoarcem la momentele din tinerete si, prin urmare, sneakersii retro sunt fara doar si poate in topul preferintelor noastre. Modelul FILA DISRUPTOR P LOW WMN va fi purtat cu siguranta de cele mai curajoase si indraznete fane ale stilului retro, si cred ca tu te numeri printre acelea.



De ce este acest model atat de popular? Pentru ca reprezinta un mix foarte cool intre stilul modern, si stilul retro din anii ’90. Nu am crezut ca vreodata voi putea sa inlocuiesc modelul meu preferat, adidas Superstar… Cand am vazut aceasta pereche de sneakersi in magazinul Buzz, am stiut ca vor fi ai mei favoriti. Ador rozul si ador faptul ca FILA a reusit contopeasca spiritul anilor ’90 cu prezentul, prin acest model senzational.



Este acea perioada a anului cand atmosfera festiva dainuie in casele noastre si cu totii suntem in cautarea cadourilor pe care le oferim oamenilor dragi. Acesti sneakersi ar fi un cadou cu totul si cu totul deosebit, si vei sti sigur ca va fi placut de cea care il va primi.

Happy New Year and a big greeting to you @IamIvanaVujosevic!
P.S. Poti gasi modelul FILA DISRUPTOR P LOW WMN in magazinele Buzz sau online.


Be yours,

@IamIvanaVujosevic

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick